StapAf 2

  • StapAf 2
  • StapAf 2
  • StapAf 2

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.2
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Sports
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 30.12 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Ontdek Oost-Vlaanderen van zijn tofste kant! Vijf fietstochten gidsen je langs de interessantste, gezelligste en mooiste plekjes van Oost-Vlaanderen. Met deze app haal je het beste uit je fietservaring.

- Vijf unieke fietsroutes in Oost-Vlaanderen
- Geen internetverbinding nodig en dus ook geen extra kosten
- Boordevol praktische informatie, leuke weetjes en fotomateriaal
- Contacteer musea, restaurants en hotels met één druk
- De kaart toont je locatie, waardoor je nooit de weg kwijtraakt
- Speciale aandacht voor verkeersvrije wegen en fietsvriendelijke stopplaatsen

De routes:

DE LIEVE VERTELT
Deze thematocht brengt je langs de Lieve, het oudste kanaal van Vlaanderen dat de fiere stad Gent een snelle vaarverbinding met de toenmalige Zwinmonding tot in Damme moest bezorgen. In Lovendegem, Waarschoot en Zomergem stroomt dit 'Liefken' als een pittoresk kanaaltje waar vissers en reigers heersen. Achter dit romantische landschap schuilt middeleeuwse economische geschiedenis, met centraal de tweestrijd tussen Gent en Brugge.

SCHELDEVERENTOCHT
Met de Scheldeverentocht kun je alle actieve veren over de Schelde tussen Schellebelle en Kruibeke uitproberen. Laat je overzetten, geniet van het verrassende groen, de veilige jaagpaden langs de rivier en de vele gezellige terrasjes. Er zijn twee tochten: van Schellebelle naar Dendermonde en van Dendermonde tot in Kruibeke.

FLORALIENTOCHT
De Oost-Vlaamse sierteelt is de rode - of beter groene - draad doorheen deze thematocht, die bestaat uit 3 lussen. De Azalealus start in het hart van bloemengemeente Lochristi. Je fietst door aardbeiendorp Beervelde, voorbij het kasteel van Beervelde, kasteel Rozelaar en het Proefcentrum voor Sierteelt. De Begonialus start aan het provinciaal domein Den Blakken in Wetteren. Van hieruit verken je het stiltegebied Kalkense Meersen, om via het Kasteel van Laarne terecht te komen in de uitgestrekte begoniavelden. De Boomkwekerijlus brengt je langs boom- en rozenkwekerijen tot in de open natuur van de Kalkense Meersen en vlakbij het Donkmeer.

HET WONDERE VERHAAL VAN DE BALEGEMSE ZANDSTEEN
Op deze thematocht fiets je langs kerkgebouwen en monumenten opgetrokken in Balegemse steen, een buitengewone zandsteen die in de 15de en 16de eeuw zeer hoog stond aangeschreven. De kleine monumenten in Balegemse steen langs de route werden opgetrokken om anekdotes, historische gebeurtenissen of personages te herdenken. De route start en eindigt aan de unieke landbouwstokerij Van Damme. Stap zeker eens binnen voor een frisse en echte Balegemse jenever!

BAKENS VAN KUNST AAN DE LEIE
Voor kunstenaars zoals Emile Claus, Albijn Van den Abeele, Leon en Gust De Smet, Roger Raveel en Raoul De Keyser was de Leie een onuitputtelijke inspiratiebron. In tocht 1 zullen de omgeving van Astene Sas, het kasteel Ooidonk, de musea Dhondt-Dhaenens en Gust De Smet en de dorpskern van Deurle je bekoren. Tocht 2 verkent Machelen-dorp met het Raveelmuseum en de dorpjes Gottem en Grammene.

Requirements

Your mobile device must have at least 30.12 MB of space to download and install StapAf 2 app. StapAf 2 was updated to a new version. Purchase this version for $2.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of RovingBird SHpartners bvba at http://www.rovingbird.com.

Copyright © 2012 RovingBird