StapAf 1

  • StapAf 1
  • StapAf 1
  • StapAf 1

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.2
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Sports
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 25.52 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Ontdek Oost-Vlaanderen van zijn tofste kant! Vijf fietstochten gidsen je langs de interessantste, gezelligste en mooiste plekjes van Oost-Vlaanderen. Met deze app haal je het beste uit je fietservaring.

- Vijf unieke fietsroutes in Oost-Vlaanderen
- Geen internetverbinding nodig en dus ook geen extra kosten
- Boordevol praktische informatie, leuke weetjes en fotomateriaal
- Contacteer musea, restaurants en hotels met één dru
- De kaart toont je locatie, waardoor je nooit de weg kwijtraakt
- Speciale aandacht voor verkeersvrije wegen en fietsvriendelijke stopplaatsen

De routes:

BOONTOCHT
Twee fietslussen langs locaties uit de historische romans van Louis Paul Boon. Uiteraard kom je voorbij de bekende ‘Kapellekensbaan’, kerken en kastelen uit ‘het Geuzenboek’ en een aantal plaatsen waar de Bende van Jan de Lichte samenkwam. Fiets doorheen de boeken en ontdek een stukje boeiende ‘Boongeschiedenis’.

DE KREKEN SPREKEN
Op deze thematocht langs de kreken in het noorden van het Meetjesland geniet je van de prachtige natuur en lieflijke dorpjes als Watervliet en Kaprijke. Hier spreken de kreken: ze vertellen het verhaal van de strijd tegen de overstromingen van de Westerschelde en de totstandkoming van de Belgisch-Nederlandse grens.

DE RONDE VAN URBANUS
De Ronde van Urbanus doet de vele mooie plaatsjes aan die ook Urbanus in zijn 133ste strip 'Lokerse Paardenworsten' konden bekoren. Bovendien maak je kennis met de geboortestreek van tekenaar Willy Linthout. Terwijl je geniet van een drankje, kan je de Urbanusspelletjesdoos uitproberen!

LEKKER FIETSEN IN HET SPOOR VAN ADRIAEN BROUWER
Deze thematocht verenigt het beste van de Vlaamse Ardennen. Je start in het historische hart van Oudenaarde, rijdt door prachtige natuur zoals Bos t' Ename en krijgt een paar nijdige hellingen uit de Ronde van Vlaanderen voor de wielen geschoven. Treed in het spoor van Adriaen Brouwer, een echte levensgenieter, en bezoek de vele cafeetjes op deze fietstocht tussen Oudenaarde en Maarkedal.

FIETSEN LANGS MEERSEN EN MEANDERS
Deze thematocht heeft vooral aandacht voor de prachtige natuur in de Leievallei tussen Gent en Deinze. We rijden langs de Assels, de Latemse Meersen, de Ooidonkmeersen in Deinze en de Keuzemeersen in Drongen. Onderweg komen we ook in de pittoreske dorpen Afsnee, Sint-Martens-Latem en Deurle, langs Astene-Sas en het Kasteel Ooidonk.

Requirements

Your mobile device must have at least 25.52 MB of space to download and install StapAf 1 app. StapAf 1 was updated to a new version. Purchase this version for $2.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of RovingBird SHpartners bvba at http://www.rovingbird.com.

Copyright © 2012 RovingBird