Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp

  • Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp
  • Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp
  • Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 178.88 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Detta är en ljudboksapplikation som du kan ladda in i din iphone eller ipod och lyssna på när det passar dig.

Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Kretsen nominerades till bästa svenska kriminalroman av Svenska deckarakademin 2009.

Handling: Sedan profileringen av änglamördaren har uppdragen varit i det närmaste obefintliga. Relationen till Rickard gör Althea tveksam till att ta de uppdrag hon blir erbjuden i NewYork. Men så mördas en ITtekniker på Lindsteinska banken där Altheas väninna Emelie är säkerhetsansvarig. Den mördade mannen hittas på en bakgata, skjuten och med ett tarotkort - djävulen - instucket i munnen. I samma veva upptäcks ett omfattande dataintrång, miljontals kronor har stulits från banken under lång tid. Ytterligare ett mord sker, återigen lämnas ett tarotkort i den mördades mun. Polisen misstänker att en seriemördare härjar och vänder sig till Althea. Samtidigt blir det inbrott på Emelies kontor och hårddiskar kraschar till höger och vänster. Vem, eller kanske vilka, är det som Althea och Emelie har att göra med egentligen?

Författare: Veronica Von Schenck är en deckarförfattande tvåbarnsmamma med volvo V70, en garderob fylld med vintage-klänningar och en stor passion för kriminalromaner av alla de slag. Allt från Ture Sventon och Sherlock Holmes till Dennis Lehane och Fred Vargas! Hon har givit ut två böcker om Gärningsmannaprofilerare Althea Molin: Änglalik och Kretsen.

Längd: 8:45 timmar

Spelaren: I denna ljudboksapplikation finns möjlighet för att spela, pausa, hoppa fram och tillbaka, byta kapitel och det finns dessutom en sovtimer. När applikationen startas så kommer du automatiskt att befinna dig på samma plats där du sist lyssnade. Spelaren hanterar också multitasking vilket innebär att man kan surfa, läsa mail, mm samtidigt som man lyssnar. Man kan styra uppspelningen från ett handsfree eller någon annan fjärrkontroll. Dessa funktioner fungerar bara om man har en iPhone uppdaterad till minst version 4.0 av iOS. Om du har fler önskemål på funktioner så hör av dig till oss på iphone@listenapp.se eller på iphone@commind.se.

Uppläsare: Katarina Ewerlöf född 28 december 1959 på Södermalm, är en svensk skådespelerska, utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm och har arbetat på Dramaten. Ewerlöf är numera knuten till Stockholms Stadsteater, där hon spelat ledande roller i bland annat Lars Noréns Natten är dagens mor och Strindbergs Påsk. Det är även hon som är rösten i Swedbanks telefonbank. Hon är även en etablerad uppläsare av ljudböcker.

Utgivare: Word Audio Sweden AB Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”

Requirements

Your mobile device must have at least 178.88 MB of space to download and install Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp app. Kretsen (av Veronica Von Schenck): ListenApp is available on iTunes for $16.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Commind AB at http://www.listenapp.se/kretsen.

Copyright © Copyright 2010 Commind AB, 2010 HörOpp, 2010 OrdFront ljud