Igelkottens elegans (av Muriel Barbery)

  • Igelkottens elegans (av Muriel Barbery)
  • Igelkottens elegans (av Muriel Barbery)
  • Igelkottens elegans (av Muriel Barbery)

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.2
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 196.04 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Detta är en ljudboksapplikation som du kan ladda in i din iphone eller ipod och lyssna på när det passar dig.

Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Handling: Bokens huvudperson presenterar sig så här: ”Jag heter Renée. Jag är femtiofyra år gammal och portvakt på Rue de Grenelle nummer 7 i en småborgerlig fastighet. Jag är änka, kortväxt, ful och småfet, jag har förhårdnader på fötterna och lider vissa självförpestande morgnar av en kadaverliknande andedräkt. Men framför allt motsvarar jag så på pricken karikatyren av en portvakt att ingen någonsin skulle få för sig att jag är mer beläst än alla husets självgoda rika.”

Romanen handlar även om Paloma, en brådmogen 12-åring som bor i fastigheten. Hon är så besviken på allt och alla att hon har bestämt sig för att begå självmord på sin 13-årsdag. När en av husets lägenheter säljs till en japansk herre i sextioårsåldern, blir han en länk mellan de båda kvinnorna. Paloma ser bakom Renées fasad och de blir vänner. Paloma tycker att Renée har ”en igelkotts elegans: en taggig borg utåt … bedrägligt trög, våldsamt självständig men otroligt elegant”.

Författare: Muriel Barbery

Längd: 9:37 timmar

Spelaren: I denna ljudboksapplikation finns möjlighet för att spela, pausa, hoppa fram och tillbaka, byta kapitel och det finns dessutom en sovtimer. När applikationen startas så kommer du automatiskt att befinna dig på samma plats där du sist lyssnade. Spelaren hanterar också multitasking vilket innebär att man kan surfa, läsa mail, mm samtidigt som man lyssnar. Man kan styra uppspelningen från ett handsfree eller någon annan fjärrkontroll. Dessa funktioner fungerar bara om man har en iPhone uppdaterad till minst version 4.0 av iOS. Om du har fler önskemål på funktioner så hör av dig till oss på iphone@listenapp.se eller på iphone@commind.se.

Uppläsare: Kerstin Andersson

Utgivare: Ordfront Ljud

Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

ListenApp "svenska ljudböcker i Din smartphone"

Requirements

Your mobile device must have at least 196.04 MB of space to download and install Igelkottens elegans (av Muriel Barbery) app. Igelkottens elegans (av Muriel Barbery) was updated to a new version. Purchase this version for $20.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Commind AB at http://www.listenapp.se/igelkottens-elegans.

Copyright © 2010 Commind AB, Muriel Barbery, Ordfront Ljud