Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp

  • Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp
  • Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp
  • Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.4
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 143.52 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Detta är en ljudboksapplikation som du kan ladda in i din iphone eller ipod och lyssna på när det passar dig.

Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Handling: Redan som barn bestämde sig Patrik Pelosio för att inte ta skit - inte från någon eller något. Han var en kriminell supertalang med ett tydligt mål: att bli gangster och få respekt. Patrik Pelosio hamnade tidigt i en spiral av våld och brottslighet. Hans rykte som slagskämpe gjorde att han handplockades av ledare inom den organiserade brottsligheten. Under tio år bestod hans liv av våld, kriminalitet och droger.

Jiddra inte är den sanna berättelsen om en entreprenör i Stockholms undre värld. Det är en skildring inifrån den undre världen som visar hur varje trappsteg uppåt i själva verket var ett trappsteg nedåt. Det är också en historia om kärlekens kraft och modet att våga kliva av när det går som snabbast. Patrik Pelosio arbetar idag som uppskattad föreläsare och konsult mot våld, droger och rasism. Boken har han skrivit tillsammans med frilansjournalisten och filmaren Theodor Lundgren.

Författare: Patrik Pelosio & Theodor Lundgren

Längd: 7:03 timmar

Spelaren: I denna ljudboksapplikation finns möjlighet för att spela, pausa, hoppa fram och tillbaka, byta kapitel och det finns dessutom en sovtimer. När applikationen startas så kommer du automatiskt att befinna dig på samma plats där du sist lyssnade. Spelaren hanterar också multitasking vilket innebär att man kan surfa, läsa mail, mm samtidigt som man lyssnar. Man kan styra uppspelningen från ett handsfree eller någon annan fjärrkontroll. Dessa funktioner fungerar bara om man har en iPhone uppdaterad till minst version 4.0 av iOS. Om du har fler önskemål på funktioner så hör av dig till oss på iphone@listenapp.se eller på iphone@commind.se.

Uppläsare: Benny Haag

Utgivare: Storyside AB

Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

ListenApp "svenska ljudböcker i Din smartphone"

Requirements

Your mobile device must have at least 143.52 MB of space to download and install Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp app. Jiddra inte (av Patrik Pelosio & Theodor Lundgren): ListenApp was updated to a new version. Purchase this version for $24.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Commind AB at http://www.listenapp.se/jiddra-inte.html.

Copyright © 2010 Commind AB, Patrik Pelosio & Theodor Lundgren, Storyside AB