Turkulainen

  • Turkulainen
  • Turkulainen
  • Turkulainen
  • Turkulainen

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.75 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Turkulainen on alueensa suosituin kaupunkilehti - itse asiassa ollut sitä jo vuodesta 1958 lähtien. Lukijat luottavat Turkulaiseen, koska lehti on täysin riippumaton ja voi kertoa kaupungin asioista suoraan ja rehellisesti. Turkulainen on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n lehti. - Turkulainen - suoraa puhetta!

Lataa sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta Turkulaista iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset taskustasi Turkulaisesta.

Turkulaisen uudistettu näköislehti ilmestyy mobiiliisi kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.  

Turkulainen kuten sen iPad/iPhone-versio, on sinulle maksuton.

Uutta tässä versiossa:
- Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada lisätietoa paikallisista yrityksistä ja heidän myymistään tuotteista ostopäätöksesi tueksi.
- Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Painamalla sovelluksen 'Tilaa'-nappia, saat laitteesi Lehtikioski-hakemistoon ilmoituksen aina kun lehti on saapunut. Lehti lataantuu tällöin automaattisesti laitteeseesi.
- Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset: http://www.turkulainen.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus: http://www.turkulainen.fi/turkulainen/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.turkulainen.fi/turkulainen/yhteystiedot/mediamyynti

Requirements

Your mobile device must have at least 3.75 MB of space to download and install Turkulainen app. Turkulainen was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ePaper Finland Oy at http://lehtiluukku.fi.

Copyright © 2012 ePaper Finland Oy