Tamperelainen

  • Tamperelainen
  • Tamperelainen
  • Tamperelainen
  • Tamperelainen

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.62 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Tamperelainen on arvostettu kaupunkilehti jo vuodesta 1957. Tamperelainen on tutkitusti Tampereen ja sen ympäristökuntien luetuin kaupunkilehti. Lehti on alueensa kuluttajille tärkein kaupunkilehti, josta haetaan tukea ostopäätöksiin ja ostopaikan valintaan. Tamperelainen on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kustantama lehti.

Lataa sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta Tamperelaista iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Tamperelaisesta.

Tamperelaisen uudistettu näköislehti ilmestyy mobiiliisi kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.  

Tamperelainen kuten sen iPad/iPhone-versio, on sinulle maksuton.

Uutta tässä versiossa:
- Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada lisätietoa paikallisista yrityksistä ja heidän myymistään tuotteista ostopäätöksesi tueksi.
- Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Painamalla sovelluksen 'Tilaa'-nappia, saat laitteesi Lehtikioski-hakemistoon ilmoituksen aina kun lehti on saapunut. Lehti lataantuu tällöin automaattisesti laitteeseesi.
- Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset: http://www.tamperelainen.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus: http://www.tamperelainen.fi/tamperelainen/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.tamperelainen.fi/tamperelainen/yhteystiedot/mediamyynti

Requirements

Your mobile device must have at least 3.62 MB of space to download and install Tamperelainen app. Tamperelainen was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ePaper Finland Oy at http://lehtiluukku.fi.

Copyright © 2012 ePaper Finland Oy