Parkpop

  • Parkpop
  • Parkpop
  • Parkpop
  • Parkpop

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.34
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Music
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 8.01 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Dit is de officiële applicatie van Parkpop. Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag! En wie popmuziek en Den Haag samenbrengt, zegt Parkpop!

In de 33 jaar van haar bestaan is Parkpop uitgegroeid van een kleinschalig Haags feestje naar het grootste eendaagse, gratis toegankelijke popfestival van Europa. In 1981 startte Parkpop met één podium en 15.000 bezoekers; inmiddels is Parkpop een festival met internationale uitstraling, drie podia en in 2011 zo’n 250.000 bezoekers.

Parkpop kent een lange geschiedenis. Den Haag mag zich al jarenlang Nationale Popstad nummer 1 noemen. Ook eind jaren zeventig kenmerkte Den Haag zich als een stad met een actief en dominant popcircuit. Toch kon het popcircuit in de gemeente in die tijd een frisse wind gebruiken. Om het popklimaat in Den Haag nieuw leven in te blazen ontstond om die reden een reeks aaneengeschakelde initiatieven op het gebied van popmuziek. De serie initiatieven die plaatsvond was zeer nauw op elkaar afgestemd en de initiatieven vulden elkaar goed aan. Toch miste Den Haag nog een nationale pijler in deze vernieuwende fase. Om de bewegingen ook op landelijk niveau te positioneren en de trots van Den Haag als Popstad een upgrade te geven, is in 1981 het initiatief Parkpop van de grond gekomen. Een nationaal popfestival dat in één keer de stad Den Haag als popstad op de kaart zet. En dat is meer dan gelukt!

De programmering van Parkpop kenmerkt zich door haar brede opzet. En daarmee biedt Parkpop voor ieder wat wils. Want of je nu van pop, rock, R&B, ska, funk of gothic houdt, Parkpop heeft het! Maar Parkpop biedt meer dan alleen een veelheid aan muziek. Parkpop is een beleving, een ervaring en een niet te missen jaarlijks hoogtepunt!

Volg Parkpop waar je ook bent! Met deze app blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws en tweets. In de App ook een plattegrond en programma. Wij wensen jullie veel plezier op Parkpop.

Requirements

Your mobile device must have at least 8.01 MB of space to download and install Parkpop app. Parkpop was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of My Mobile Media at http://www.mymobilemedia.nl.

Copyright © DUCOS Productions