Goeree Overflakkee

  • Goeree Overflakkee
  • Goeree Overflakkee
  • Goeree Overflakkee
  • Goeree Overflakkee

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.35
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 7.28 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Goeree-Overflakkee is een eiland in het zuidwesten van Nederland in de provincie Zuid-Holland en vanaf 1 januari 2013 wordt de gemeente Goeree Overflakkee gevormd die bestaat uit de vier voormalige gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee met hun 18 kernen.

Goeree-Overflakkee is omringd door het water van de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, en het Grevelingenmeer.

Wat nu één eiland is bestond vroeger uit diverse kleine eilanden dat aan het water onttrokken is. De eilandjes die ontstonden zie je nu nog terug in de vormen van de verschillende polders.

Het eiland is vlak polderlandschap met een uitgestrekt duingebied op de noordwestpunt van het eiland.

Aan het stadje Goedereede danken we de naam Goeree. Een "goede rede" was een goede haven.

De naam Overflakkee is afgeleid van het water van het Haringvliet dat vroeger bekend stond als "Vlackee" of "Flakkee".

Het is een eiland van cultuur, historie, wind, water, rust, ruimte en natuur en biedt een grote verscheidenheid aan pittoreske dorpjes, fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden, stranden, winkelen en activiteiten en evenementen.

Daarnaast zijn er veel toeristische mogelijkheden bij verschillende soorten accommodaties zoals campings, bed & breakfasts en hotels waar het gedurende het gehele jaar goed verblijven is, met vele recreatiemogelijkheden.

Talloze recreatiegebieden groot en klein nodigen u uit om te genieten van het ongerepte buitenleven. Onontdekte natuurgebieden en uitgestrekte polderlandschappen trekken aan het oog voorbij en geven de bezoekers een belevingseiland in de Delta,

Een gevoel van vrijheid in denken en doen komt over de bezoeker van het eiland.

Een eiland dat verborgen schatten herbergt die de moeite waard zijn om te ontdekken!!

Beleef het mee op Goeree Overflakkee!!!

Requirements

Your mobile device must have at least 7.28 MB of space to download and install Goeree Overflakkee app. Goeree Overflakkee was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of My Mobile Media at http://www.mymobilemedia.nl.

Copyright © My Mobie Media