iPiyango

  • iPiyango

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 17.58 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen en popüler şans oyunlarında kazanma ihtimalinizi arttıracak bir uygulama geliştirdik.

iPiyango, bugüne kadar yapılan çekilişlerin incelenip analiz edilmesinin ardından, size, en çok ikramiye tutmuş olan rakam kombinasyonlarını gösterir. Burada dikkat edilmesi gereken husus, iPiyango 'nun, daha önce ikramiye tutmuş olan rakamların birebir aynısının değil, en çok çekilen rakamların, yani en popüler rakamların, değişik kombinasyonlarla size sunulmasıdır.

Kısaca, herhangi bir rakamın çekilme yüzdesi eşit olsada, bugüne kadar çoğunlukla yanyana çekilen rakamlar olmuştur. iPiyango bunları bir bir kaydetmiş ve programın içindeki algoritmaya uyarlamıştır. Bu algoritma sayesinde her "yenile" tuşuna bastığınızda, yan yana çıkma olasılığı en yüksek olan rakamları size gösterir.

Rakamlar size gösterildiğinde istediğiniz kadar "yenile" yapabilirsiniz, bir sınırı yoktur. Karşınıza çıkacak her kombinasyon bir diğeri kadar tutarlıdır.

Bu uygulama Milli Piyango İdaresi 'nin resmi uygulaması değildir. Milli Piyango idaresi ve ilgili kurum/kurulışlarla hiçbir bağlantısı yoktur.

************************

iPiyango is a lottery number generator.

Requirements

Your mobile device must have at least 17.58 MB of space to download and install iPiyango app. iPiyango is available on iTunes for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Turakan Entertainment Can Berk TURAKAN at http://www.turakanentertainment.com/iPiyango.html.

Copyright © 2010 Turakan Entertainment