iKov

  • iKov

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Health & Fitness
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 18.96 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Sizi bir türlü rahat bırakmayan köpeklere ve yaz aylarında durmadan keyfinizi kaçıran sivrisineklere mobil çözüm!

iKov, halihazırda kullanılmakta olan, "köpeksavar" ses dalgaları ile, yurtdışındaki labaratuvarlarda geliştirilen ve satımına yeni başlanan "sineksavar" ses dalgalarını aynı uygulamada birleştiriyor!

Birçoğumuzun bugüne kadar denk geldiği ve çoğu zaman işe yaradığı görülen, düşük ve yüksek frekanslı ses dalgalarını kullanarak köpekleri rahatsız edip kaçıran ses dosyasının yanısıra, köpeklerde olduğundan çok daha etkili olan "anti-sivrisinek" ses dosyası, bu çok özel iPhone uygulamasının içinde bulunmaktadır.

Pek çok insanın duyamadığı, bazılarının ise bir kısmını duyduğu "anti-sivrisinek" ses dosyası, ilk kez Türkiye 'de satışa sunulmuştur! Bu ses dosyasını kullanın ve sonuçlarını görünce hayrete düşün!

Tek yapmanız gereken köpeklerle problem yaşıyorsanız köpek resmine, sivrisineklerle problem yaşıyorsanız sivrisinek resmine tıklamak.

Daha sonra karşınıza çıkan ekrandaki "play" tuşuna basarak ses dosyasını başlatın.

iPhone 'unuzun ve/veya iPod 'unuzun kulaklık modunda olmadığından emin olunuz.


************************

iKov helps you put a big obstacle between you and your tiny rivals, mosquitos. The sound file inside this application makes mosquitos uncomfortable and makes them go away.

Also an "anti-dog" sound file is included. These sound files plays a low frequency sound to make some animals feel uncomfortable and leave you alone.

Requirements

Your mobile device must have at least 18.96 MB of space to download and install iKov app. iKov is available on iTunes for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Turakan Entertainment Can Berk TURAKAN at http://www.turakanentertainment.com/ikov.html.

Copyright © 2010 Turakan Entertainment