WordPIN

  • WordPIN
  • WordPIN
  • WordPIN
  • WordPIN

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Utilities
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.22 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
WordPIN – In één woord uniek!
Iets vinden dat er niet is! It’s like MAGIC!

WordPIN is een applicatie voor smartphones, waarmee op een volledig nieuwe EN UNIEKE wijze vergeten pincodes, alarmcodes of simlockcodes zeer snel kunnen worden achterhaald. WordPIN is door zijn unieke werkwijze 100% veilig, sneller en meer gebruiksvriendelijk dan welke andere applicatie in het segment ook.

-Ongelimiteerd aantal codes
-Eenvoudige invoer
-Unieke registratiemethode
-Codes worden nergens opgeslagen!
-Binnen 10 seconden code getraceerd
-Onvindbaar voor anderen - 100%
-Hoe dit mogelijk is? Lees verder..

KEYWORDS: 100% VEILIG – SNEL – GEBRUIKSVRIENDELIJK

>> 100% VEILIG, omdat uw codes nergens worden opgeslagen of bewaard.
Niet op uw smartphone of elders in een of andere duistere Cloud.
WordPIN slaat uw codes dus NIET op. 100% NERGENS! 100% VEILIG!
En toch kan WordPIN heel snel een vergeten code achterhalen!
Het geheim? De samenwerking tussen Onze unieke registratiemethode en Uw ogen!

>> SNEL, omdat een vergeten pincode binnen tien seconden wordt gevonden. Wel zo handig als er mensen staan te wachten in de rij en de stress per seconde toeneemt. Benieuwd hoe dit alles mogelijk is? Lees dan verder….

>> GEBRUIKSVRIENDELIJK, omdat we WordPIN niet moeilijker en zwaarder hebben gemaakt dan nodig. Ons motto: Kan het simpel? Houd het simpel!
De ervaring leert dat een applicatie beter heel goed kan zijn in één ding, in plaats van slecht zijn in een heleboel dingen.

- WordPIN is geen app uit duizenden. WordPIN is uniek!

Wordt u ook niet helemaal tureluurs van alle codes die u moet onthouden voor pinpassen, alarminstallaties en smartphone en meer? In talloze applicaties kunt u gevoelige informatie opslaan. Inderdaad: Opslaan! Zichtbaar voor iedereen die er onverhoopt bij kan komen.
Ook weet u niet wat er op de achtergrond van de app met uw kostbare gegevens gebeurt.
Geen geruststellende gedachte. Maar het kan beter!

- Het ontwerp team van WordPIN zocht en vond een nieuwe unieke methode!

>> ONS EERSTE DOEL was heel eenvoudig. Een app creëren die al uw kostbare pincodes, alarmcodes en simlockcodes toont met slechts één woord. Een woord is makkelijker te onthouden dan cijfers. Dat is uiteraard gelukt! U hoeft dus maar één woord te onthouden voor al uw codes. Vandaar de naam WordPIN.

>> ONS TWEEDE DOEL was véél lastiger. Een manier vinden om codes wél te kunnen raadplegen indien nodig, maar zónder dat deze kostbare codes, waar dan ook, ergens worden opgeslagen. Iets kunnen vinden wat er niet is! Veiliger kan echt niet.
En het is ons gelukt! Wij hebben een unieke methode gevonden om dit te realiseren. Een methode waarmee uw codes 100% veilig zijn.

>> ONS DERDE DOEL was erg belangrijk. WordPIN zo maken dat de gebruiker zelf ook 100% overtuigd is dat zijn gegevens inderdaad 100% veilig zijn en niet traceerbaar door wie of wat dan ook. Dat geeft een goed gevoel. En ook dat is ons gelukt!

>> ONS VIERDE DOEL was snelheid. Een vergeten code binnen 10 seconden vinden, zonder hierbij enige afbreuk te doen aan absolute veiligheid!
Is dit mogelijk? Jazeker wel. Het wordt eentonig, maar ook dat is ons gelukt!

WordPIN is zeer eenvoudig in gebruik. In enkele stappen kunt u al met WordPIN aan de gang.

Koop WordPIN nu - Er komt een dag dat u er heel erg blij mee bent!

Requirements

Your mobile device must have at least 3.22 MB of space to download and install WordPIN app. WordPIN is available on iTunes for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of R.F. van der Steeg at http://www.wordpin.nl/.

Copyright © 2013 Ron van der Steeg NL