Wettenpocket

  • Wettenpocket
  • Wettenpocket
  • Wettenpocket
  • Wettenpocket

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Reference
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.03 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
De Wettenpocket App maakt het mogelijk om nationale en decentrale wet- en regelgeving te raadplegen en te doorzoeken op uw tablet, zoals deze beschikbaar is op www.wetten.nl en www.overheid.nl.

In de Wettenpocket wordt relevante regelgeving en aanvullende documentatie op een specifiek rechtsgebied of onderwerp gebundeld in handige “pockets”. U kiest zelf welke pockets u op uw tablet beschikbaar wilt hebben om te kunnen raadplegen en doorzoeken.

Alle nationale en decentrale wet- en regelgeving van www.overheid.nl is beschikbaar in de bibliotheek van de Wettenpocket App. U kunt kiezen uit meer dan 3000 bundels met wet- en regelgeving. De bundels bevatten ten eerste alle wet- en regelgeving geordend rond wetsfamilies uit wetten.nl. De bundels bevatten daarnaast ook alle decentrale regelgeving van provincies, waterschappen en gemeenten zoals te vinden op www.overheid.nl.

Naast de bundels zijn in de App ook “wettenpockets” beschikbaar. Wettenpockets bevatten door een auteur geredigeerde en gebundelde wet- en regelgeving. Een auteur maakt een selectie van relevante wet- en regelgeving voor een specifiek werkterrein en verrijkt dit eventueel met annotaties en aanvullende informatie zoals links en documenten. Ook de wettenpockets zijn beschikbaar in de bibliotheek van de App.

U kunt zelf in elke gedownloade wettenpocket notities, markeringen en bladwijzers aanbrengen. Uw notities, markeringen en bladwijzers zijn alleen op uw eigen tablet beschikbaar.

Zodra u verbinding heeft met internet wordt bij elke regeling eventueel beschikbare gerelateerde informatie getoond (Linked Data).

Alle wettenbundels en -pockets zijn ook zonder App raadpleegbaar op de wettenpocket website: http://wettenpocket.overheid.nl.

Requirements

Your mobile device must have at least 2.03 MB of space to download and install Wettenpocket app. Wettenpocket is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties - De Werkmaatschappij De Werkmaatschappij at http://wettenpocket.overheid.nl.

Copyright © @2014 Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties