VOYO.SI

  • VOYO.SI
  • VOYO.SI
  • VOYO.SI
  • VOYO.SI

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 8.53 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
VOYO, prvi slovenski naročniški video na zahtevo, je najbogatejša zakladnica videovsebin z izbrano ponudbo filmskih uspešnic, popularnih serij, resničnostnih šovov, risank za najmlajše, športnih prenosov in hitov domače produkcije.

VOYO OPOMNIKI
Vklopi si VOYO opomnike, da nikoli ne boš zamudil novega dela izbrane oddaje. Naroči se na opomnike o novih filmih, ali pa zahtevaj, da te aplikacija opomne, ko se začne nov športni prenos.

ČUDOVITE SLIKE
Slike smo v prejšnjih verzijah kar malo zanemarjali, zato smo jih povečali in izpostavili. Aplikacijo smo prilagodili novim retina zaslonom, da boš lahko užival v pregledovanju številnih VOYO vsebin preko fotografij visoke ločljivosti.

IZBERI + POGLEJ
Poenostavili in preuredili smo Izberi+Poglej, kjer boš sedaj še lažje brskal med številnimi žanri, oddajami in drugimi vsebinami. Dodali smo še hiter in pregleden iskalnik za tiste, ki veste kaj hočete.

NE SPREGLEJ - V ŽIVO
Vsebine, ki jih trenutno prenašamo v živo, smo izpostavili na naslovnem zaslonu. Da pa je pregledovanje prenosov še lažje, smo dodali prav poseben zavihek, kjer najdeš trenutne prenose v živo in pa napovedi bodočih prenosov, ki jih boš lahko spremljal.

VEČ INFORMACIJ
Da se boš lažje odločil, smo o video vsebinah dodali več informacij, kot so režiser, igralci, scenarist, IMDB ocena, itd. Za določene vsebine smo omogočili tudi brezplačen ogled kratkega izseka iz video vsebine (napovednik). Dodali smo še podatek ali je vsebina dostopna v tujini in koliko dni bo še na voljo.

POENOSTAVLJENO POVEZOVANJE
Poslušali smo vaše želje in poenostavili povezovanje spletnega Voyo.si računa z napravami. Sedaj lahko Voyo.si račun povežeš z različnimi, največ petimi, napravami in na vseh uživaš dostop, za samo eno ceno. Prav tako lahko urejaš VOYO opomnike na vseh napravah, povezanih s tvojim računom.

IN ŠE …
Dodali smo podporo za HDMI, izboljšali delovanje z Apple TV, pohitrili aplikacijo in mimogrede smo odpravili še kakšnega hrošča.




Ogled videovsebin je možen s sklenitvijo 30-dnevne naročnine (In App Subscription) v višini 5 EUR. Ob potrditvi se bodo sredstva zaračunala na tvoj iTunes račun. Naročnina se avtomatsko obnavlja, razen če jo prekineš v Nastavitvah Računa (Account Settings) vsaj 24 ur pred obnovitvijo, ko bodo sredstva zaračunana na tvoj iTunes račun. Aktivne naročnine ni mogoče preklicati.

Obstoječi Voyo.si naročniki lahko svoj spletni dostop brezplačno uporabite v aplikaciji.

Uporaba storitve VOYO na pametnem telefonu ustvarja omrežni promet! Če niste povezani prek brezžičnega WiFi omrežja in uporabljate internetno povezavo prek mobilnega omrežja, preverite cene podatkovnih storitev pri svojem mobilnem operaterju.

Splošni pogoji uporabe in izjava o zasebnosti:
http://image.24ur.com/media/document/60745458.pdf


Glej, kadar želiš, kjer želiš, po svojem okusu.

VOYO, vedno za stvar.

Requirements

Your mobile device must have at least 8.53 MB of space to download and install VOYO.SI app. VOYO.SI was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of POP OnLine ProPlus d.o.o. at http://voyo.si/.

Copyright © PRO PLUS d.o.o.