VOLVISTA

  • VOLVISTA
  • VOLVISTA
  • VOLVISTA
  • VOLVISTA

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4.23 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Aplikace „VOLVISTA“ je unikátní mobilní aplikace určená pro VOLVISTY, kteří mají iPhone a iPad.

Kdo je VOLVISTA?

Stávající zákazník Auto Průhonice a.s., který servisuje svůj vůz v jedné z poboček společnosti tj. v Auto Průhonice, Auto Dejvice nebo Auto Stodůlky.
Majitel vozu Volvo, který využívá jiné servisy.
Potenciální zájemce o vozy Volvo a každý, kdo má rád tuto značku a zajímá se o její vývoj, novinky, současnost i budoucnost.

Aplikace nabízí například:

1. Informace o tom, kdy Vašemu vozu končí technická kontrola, kdy končí záruka, jméno Vašeho prodejce a servisního technika, zda máte u nás uskladněny pneumatiky a v jakém jsou stavu a kdy je třeba výměna, exspirace Vaší lékárničky ve voze a mnoho dalších podrobností o Vašem vozidle (motor, typ převodovky, RZ vozu atd.), které aplikace sleduje, aktualizuje a v předstihu na ně opakovaně upozorňuje. Samozřejmostí aplikace jsou jednoduchou provolbou kontakty do všech poboček naší společnosti.

2. Uživatelskou příručku k Vašemu vozu k nahlédnutí v případě potřeby s možností rychlého průvodce nejpoužívanějšími a nejběžnějšími situacemi pro snadnější ovládání vozu. Příručku i rychlého průvodce je možné přeposlat komukoliv ve formátu PDF i bez nainstalované aplikace.

3. Podrobný návod, jak postupovat v případě nehody, poruchy na vozidle, odcizení nebo vykradení, nehody se zraněním včetně všech kontaktů na asistenční službu a náš servis s 24 hodinovou službou. Součástí je i přesná a rychlá navigace z místa nehody/poruchy do našeho nejbližšího autorizovaného servisu. POMOC VE VŠECH PŘÍPADECH PŘIVOLÁTE STISKNUTÍM JEDINÉHO TLAČÍTKA.

4. Podrobný návod, jak postupovat v případě, že natankujete nesprávné palivo, zamrzne palivo v nádrži a mnoho dalších rad pro případ nečekaných situací na silnici a ve voze, případně, co dělat, když se vám rozsvítí některá z varovných kontrolek, které jsou v aplikaci do detailu popsány a barevně odlišeny.

5. Katalogy a ceníky nových vozů

6. Přehled žhavých novinek a akcí

Body 1 a 2 jsou pomocí aplikace přístupné pouze majitelům vozů Volvo, kteří jsou zákazníky servisů naší společnosti.

Aplikace nabízí opravdu velkou škálu možností, a proto byl vypracován podrobný manuál, jak aplikaci správně nainstalovat a využít.

Requirements

Your mobile device must have at least 4.23 MB of space to download and install VOLVISTA app. VOLVISTA is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of brainz mobile brainz mobile s.r.o. at http://www.autopruhonice.com/.

Copyright © Auto Průhonice a.s.