Vogels van Europa

  • Vogels van Europa
  • Vogels van Europa
  • Vogels van Europa
  • Vogels van Europa

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Reference
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 139.2 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Deze digitale gids Vogels van Europa maakt deel uit van een serie mobiele informatiesystemen voor het herkennen van soorten in de natuur. Ze zijn ontwikkeld in het kader van het EU KeyToNature project dat beoogt flora- en fauna-informatie snel en gemakkelijk toegankelijk te maken.

Deze app bevat:

- Informatie over 448 soorten Europese vogels (verspreiding, habitat, voedsel, enz.)
- 1360 foto's
- De geluiden van 435 soorten
- Verspreidingskaarten voor 440 soorten
- Soortnamen in 9 talen
- Een interactieve sleutel voor het determineren van soorten
- Een alfabetische soortenlijst met een zoekfunctie

Deze applicatie is een voor dit medium aangepaste heruitgave van de CD-ROM Vogels van Europa, gepubliceerd door ETI (ISBN 90-215-3009-0). Behalve de Vogels van Europa is er een e-flora voor Nederland en Engeland en een serie e-fauna's (zoogdieren, vlinders, reptielen en amfibieën, zoetwatervissen). Meer titels zijn in voorbereiding.

Colofon:

Samenstelling: Tekla Boersma en Huub Veldhuijzen van Zanten, Paul Klinkenberg (openingscherm)
Programmering: Dennis Seijts, Stefano Martellos en Edwin van Spronsen
Initiatief: ETI BioInformatics
Identificatiesleutel: R. Sluys, G. Gijswijt, Huub Veldhuijzen van Zanten
Tekeningen: F.J. Maas, Joh. Reydon en P. van der Wolf
Geluiden: C. Hazevoet en L. Svensson
Foto’s: De volgende natuurfotografen zijn wij zeer erkentelijk voor hun bereidwillige medewerking: Jankees Schwiebbe (www.birdphoto.nl), Han Bouwmeester (www.hanbouwmeester.nl), Pieter Dol (www.pieterdol.com), Richard Diepstraten (www.pbase.com/richard2051), Toy Jansen (www.globalbirding.com), Robert Royse (www.roysephotos.com), Jan van der Voort, Marc Gottenbos (www.birdimage.nl), Stichting Saxifraga (Luc Hoogenstein, Piet Munsterman, Jan C. van der Straaten en Mark Zekhuis), Ruud Altenburg en Edwin van Spronsen.

ETI BioInformatics is in 1990 opgericht door de Nederlandse overheid en UNESCO om brede toegang tot informatie op het gebied van de taxonomie en biodiversiteit te faciliteren. Zie http://www.eti.uva.nl

Requirements

Your mobile device must have at least 139.2 MB of space to download and install Vogels van Europa app. Vogels van Europa was updated to a new version. Purchase this version for $8.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ETI BioInformatics at http://www.eti.uva.nl/products/apps.php.

Copyright © ETI BioInformatics 2013