Suomalainen

  • Suomalainen
  • Suomalainen
  • Suomalainen
  • Suomalainen

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 3.3.5
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 16 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Suomalaisen Kirjakaupan e-kirjojen lukusovelluksella voit lukea ja ostaa e-kirjoja. Sovellus tukee yleisesti käytettyä Adobe DRM –suojausta, sekä suojaamattomienkin ePub,pdf ja txt –tiedostojen käyttö on mahdollista.
Voit vaihtaa kirjasimen kokoa ja hypätä helposti mihin kohtaan tahansa kirjassa.

Rekisteröityessäsi http://ekirja.suomalainen.com –verkkokaupassa järjestelmän käyttäjäksi ja ostaessasi ensimmäisen kirjan, saat automaattisesti henkilökohtaisen ”kirjahyllyn”, johon ostamasi kirjat sijoitetaan. Tuolta hyllyltä voit ladata e-kirjat laitteellesi, niin tälle sovellukselle kuin erillisille lukulaitteellesi. Kirja voi olla yhtä aikaa kuudella sinulle rekisteröidyllä laitteella.

Sovelluksella voit myös ostaa e-kirjoja suoraan iPhonellasi, iPadilläsi tai iPod Touchillasi. Ostaminen edellyttää sitä, että olet ensimmäisen ostoksen yhteydessä tallentanut tietoihisi luottokorttisi numeron. Luottokortin numero on tallessa Luottokunnan palvelimella ja voit tehdä varmasti ja luotettavasti seuraavat ostokset vain napauttamalla ”osta” –painiketta.

Tarvitset laitteellesi internet yhteyden vain kirjoja ladatessasi tai vieraillessasi kaupassa. Laitteeseen ladattujen e-kirjojen lukemiseen ei internet –yhteyttä tarvita.

Lisätietoja e-kirjoista ja kauppapaikasta löydät helpoiten webbiosoitteesta http://ekirja.suomalainen.com

Kehitämme e-kirjaratkaisuamme koko ajan, huolehdi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jotta voimme pitää sinut tietoisena uusista ohjelmaversioista ja uusista kiinnostavista e-kirjoista.

----
Suomalainen is a e-book reader application by Finnish Suomalainen Kirjakauppa –bookstore. Before you can utilize to application fully, you should register at http://ekirja.suomalainen.com

Requirements

Your mobile device must have at least 16 MB of space to download and install Suomalainen app. Suomalainen was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of txtr txtr GmbH ebooks at http://txtr.com.

Copyright © Suomalainen Kirjakauppa Oy 2010, txtr GmbH 2010