Somna med Reinfeldt

  • Somna med Reinfeldt

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Medical
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 13.37 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Nr.1 på topplistan över sömn-appar med svenska politiker!
Nr.1 på topplistan över appar med tirader av Fredrik Reinfeldt!
Nr.1 på topplistan över appar gjorda av Alliansfritt Sverige!

NU KAN ÄVEN DU BLI EN DEL AV DET SOVANDE FOLKET!
Var fjärde svensk har sömnproblem. Många behöver hjälp för att somna. Därför har Alliansfritt Sveriges forskarteam tagit fram appen ”Somna med Reinfeldt”. Med ett enkelt knapptryck börjar en föreläsning av Sveriges högsta – och tröttaste – politiker. Oavsett om du är etnisk svensk mitt i livet eller inte kan vi garantera att din puls blir lika låg som skolresultaten, och din sömn lika stor som arbetslösheten.

SOM OM HAN ÄR I SÄNGEN™-LJUD
Det känns som om du har Sveriges statsminister på kudden bredvid. Hör honom viska om att välfärdsstaten är omöjlig som konstruktion, att Sveriges industri är praktiskt taget borta, och andra mysiga historier.

KLOCKA
Appen innehåller även en teknik som i varje given sekund visar vad för tid det är, något vi har valt att kalla för ”klocka”.

PENGARNA TILLBAKA-GARANTI
Om du, mot all förmodan, inte har somnat efter att Reinfeldt har talat i över en halvtimme får du tillbaka alla 0 kronor som den här appen kostar. Snåle sate.

Requirements

Your mobile device must have at least 13.37 MB of space to download and install Somna med Reinfeldt app. Somna med Reinfeldt is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Alliansfritt Sverige Alliansfritts V�nner at http://alliansfrittsverige.nu.

Copyright © 2013 Alliansfritts Vänner