SmartShopper Hungary

  • SmartShopper Hungary
  • SmartShopper Hungary
  • SmartShopper Hungary
  • SmartShopper Hungary

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 7.81 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
A SmartShopper egy lifestyle-központ a telefonodra telepítve: egy kedvezmény-, hely- és programajánló alkalmazás, illetve egy app-magazin - és hamarosan még egy csomó minden más is. (Érdemes lesz odafigyelned ránk, mert nagyon komoly terveink vannak!)

◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆
Helló! Készítettünk egy app-ot. Neked. Mert szerintünk az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjál pár igazán jó ajánlatot! ◆ Miért lesz jó Neked, ha letöltöd az app-ot? Elmondjuk, 7 érvünk van:
1 » Most, az induláskor a legfontosabb funkciónk a kedvezményes ajánlatok nyújtása, a város számtalan pontján.
A MINIMUM 20%-OS KEDVEZMÉNYEKET különböző kategóriákba (GASZTRÓ, ÉJSZAKAI ÉLET, SPORT – FITNESS - WELLNESS, SZÉPSÉGÁPOLÁS, DIVAT, DESIGN stb.) csoportosítottuk;
2 » Minden kedvezményt AZONNAL, EGY GOMBNYOMÁSSAL és egy, a helyszínen elérhető QR-kód leolvasásával érvényesítheted, gyorsan és egyszerűen,
3 » NINCS SZÜKSÉG ELŐVÁSÁRLÁSRA és "MINIMÁLIS SZÁMÚ VÁSÁRLÓRA” SEM;
4 » MINDEN vásárlásod után jóváíródik a 3%-OS PÉNZVISSZATÉRÍTÉS (a százalékos érték néhány esetben eltérhet, természetesen felfelé) a virtuális pénztárcádban, amit – amennyiben összegyűlt a megfelelő összeg – bármikor egyetlen egy gombnyomással elköltheted bármely kedvezményes ajánlatunkra.
5 » Az app középső menüpontjában lévő TÉRKÉP segítségével könnyen és azonnal láthatod a KÖZELEDBEN LÉVŐ kedvezményes ajánlatokat.
6 » Ha szeretnéd, az app SZEMÉLYRE SZABHATÓ & RENDSZERES értesítéseket küld, hogy SOHA NE MARADJ LE a közeledben lévő és/vagy kedvenceid ajánlatairól.
7 » A SmartShopper egy TELJESEN INGYENES alkalmazás (NINCSEN semmi egyéb rejtett költség, regisztrációs díj vagy ‘in-app purchase’ funkció)!

» » TÖLTSD LE AZ APP-OT & KUKKANTS BELE! « «
◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆
» HA ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI RÉSZLETEK IS »
A SmartShopper egy csodaszelence a telefonodra telepítve. Egy (általában) a zsebedben pihenő innovatív és interaktív lifestyle-központ. Kedvezményes ajánlatokkal, cashback programmal és egy "zsebmagazinnal" - és hamarosan egy csomó minden mással is…

◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆
Azzal a misszióval indultunk, hogy izgalmasabbá és tartalmasabbá tegyük a felhasználóink életét. Hogy az ajánlóinkon és a kedvezményeinken keresztül közelebb hozzuk az édes és stílusos életet. Közelebb anyagilag is és térbeli értelemben is -, hiszen mindez a SmartShopperrel egy-két könnyed gombnyomásnyi közelségben van csak.
És természetesen közelebb anyagi értelemben is… szeretnénk segíteni abban, hogy az édes élet elsősorban ne pénz kérdés legyen és a SmartShopper segítsen kicsit közelebb hozni mindenkinek azt, amit épp akkor és ott meg akar ízlelni, szagolni, kóstolni, próbálni! (Persze, lesznek majd néha szükséges, hétköznapi dolgok is az app-ban, mert azok is nyilván egy édes élet szükséges alapillérei. Szeretnénk segíteni, hogy azok is könnyen, gyorsan intéződjenek el.)
◆ Szóval pont akkor és pont ott, amikor kedved szottyan. Hiszen a mi mobilkuponjainat NEM KELL ELŐVÁSÁROLNI, NEM KELL KIPRINTELNI, és NEM KELL VÁRNI a megfelelő ember összegyűlésére SEM. ◆
Az „édes élet” nem csak egy üres frázis többé, hanem a mindennapjaid része! ;)
◆ ◆ ◆ ◆ BE SMART & LIVE MORE! ◆ ◆ ◆ ◆

Requirements

Your mobile device must have at least 7.81 MB of space to download and install SmartShopper Hungary app. SmartShopper Hungary is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Urban Guides Kft. at http://www.smartshopper.hu.

Copyright © 2013 UrbanGuide Kft.