Seenow for iPad

  • Seenow for iPad
  • Seenow for iPad
  • Seenow for iPad

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 3.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.93 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Seenow este primul serviciu 100% legal de TV & Video on Demand din Romania disponibil in App Store cu versiuni mobile pentru iPhone si iPad. Seenow iti aduce cu cea mai variata oferta de canale TV live, emisiuni inregistrate, filme si seriale, dar si documentare sau show-uri de lifestyle pentru toate nisele de interes.

Aplicatia ofera acces la o grila variata de canalele TV romanesti si cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel si multe altele care asteapta sa le descoperi, dar si librarii de emisiuni inregistrate

Oferta de filme Seenow iti aduce cea mai variata selectie de filme artistice, seriale, desene animate si documentare HD si serviciul Filmbox Live prin care poti accesa toate cele 7 canale TV Filmbox si libraria de filme si seriale Filmbox.

Seenow vine in plus si cu o oferta de continut dedicata utilizatorilor din afara Romaniei de canale TV si filme romanesti.

Daca nu ai un cont pe Seenow, poti folosi contul de iTunes pentru a activa abonamentele din oferta. Plata se va realiza prin contul de iTunes doar dupa confirmarea tranzactiei.
Pentru abonamentele activate folosind contul iTunes cu optiunea de recurenta, reinnoirea se va face automat la fiecare 30 de zile, daca abonamentul nu este anulat cu cel putin 24 ore inainte de expirarea perioadei curente. Abonamentele pot fi gestionate oricand dupa activare accesand optiunea Account Seetings dupa efectuarea tranzactiei.
Pentru mai multe informatii poti accesa Termenii si conditiile de utilizare disponibili in aplicatie.

Vizionare placuta!

Requirements

Your mobile device must have at least 1.93 MB of space to download and install Seenow for iPad app. Seenow for iPad was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Direct One SA at http://www.seenow.ro/contact.

Copyright © Directone