Samen Geloven

  • Samen Geloven
  • Samen Geloven
  • Samen Geloven
  • Samen Geloven

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 29.53 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Samen met je gezin geloof en leven delen is belangrijk maar lijkt in deze drukke tijd steeds lastiger te worden. Daarom ontwikkelde de Evangelische Omroep de ‘EO Samen Geloven' app. Een verdiepende en aantrekkelijke app voor een dagelijks gezinsmoment rondom de bijbel!

Op een interactieve manier kun je met elkaar (aan tafel) praten, lezen, zingen, bidden en plezier hebben over God en geloven. De app is gericht op zowel jonge gezinnen als gezinnen met tieners (4-14 jaar) en bevat leuke, interactieve en creatieve content. Aan de hand van thema's als bijvoorbeeld 'bidden', 'erbij horen', 'rijkdom' of 'kiezen' ga je als gezin de diepte in.

Ieder thema kent de volgende onderdelen:
- Uitdaging;
- Bijbel lezen;
- Quiz;
- Jouw vraag, mijn vraag;
- Samen zingen;
- Stellingen;
- Video's;
- Groepsopdracht;
- Gebed;
- Extra's.

Nieuwe gebruikers kunnen de app en twee thema's gratis proberen. Deze thema's zitten vol met inhoud en maken het mogelijk om de app voor langere periode gratis te gebruiken. Wanneer de app bevalt is het mogelijk om toegang tot alle thema's te krijgen. Het aantal thema's wordt maandelijks uitgebreid.

Toegang tot alle thema's is mogelijk door het afsluiten van een abonnement voor €1,79 per maand. Het activeren van dit abonnement is eenvoudig en met de inkomsten worden maandelijks twee nieuwe thema's ontwikkeld. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tot het moment dat de gebruiker deze automatische verlenging zelf stopzet in de App Store. Dit kan tot 24 uur voor het einde van de huidige abonnementsperiode. Onder het EO-logo in het centrale scherm van de app, staat een korte instructie hoe het abonnement zelf kan worden stopgezet. Na beëindiging blijven de thema's beschikbaar tot het einde van de huidige abonnementsperiode. Er wordt geen nieuw bedrag meer in rekening gebracht.

Meer informatie over de app en de algemene voorwaarden van de Evangelische Omroep staan op www.eo.nl/samengeloven

Probeer EO Samen Geloven gratis, download de app en geniet!

Requirements

Your mobile device must have at least 29.53 MB of space to download and install Samen Geloven app. Samen Geloven is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Vereniging De Evangelische Omroep (Eo) at http://www.eo.nl/samengeloven.

Copyright © Evangelische Omroep