Rnk Risale

  • Rnk Risale
  • Rnk Risale
  • Rnk Risale
  • Rnk Risale

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.7
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 66.5 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
DAHA ÖNCE TÜM KÜLLİYATI SATIN ALAN KULLANICILARIMIZ, SATIN ALMA EKRANINDA ALINANLAR BUTONUNA TIKLASIN. KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ GİRSİN. KURAN-I KERİM VE HİZB-ÜL HAKAİK ÜCRETSİZ OLARAK AÇILACAKTIR.

Bu sürümde Hizb-ül Hakaik (Büyük Cevşen) eklenmiştir. Daha önce tüm külliyatı satın alan kullanıcılarımız Hizb-ül Hakaik için ayrıca ödeme yapmayacaklardır.
*******************************
ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
DAHA ÖNCE TÜM KÜLLİYATI SATIN ALAN KULLANICILARIMIZ, SATIN ALMA EKRANINDA ALINANLAR BUTONUNA TIKLASIN. KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ GİRSİN. KURAN-I KERİM ÜCRETSİZ OLARAK AÇILACAKTIR.

Bu sürümde Hattat Hamit AYTAÇ hattı Kur'an-ı Kerim eklenmiştir. Daha önce tüm külliyatı satın alan kullanıcılarımız Kur'an-ı Kerim için ayrıca ödeme yapmayacaklardır.

Kuran-ı Kerim sayfaları normal ve retina ekranlar için, Iphone ve Ipad için değişik çözünürlüklerde optimize edilmiş, uygulama paketine dahil edilmemiştir. Kur'an sayfalarına gittiğinizde eksik sayfalar için Kur'an indirme sayfası açılacak ve indirmeyi başlattığınızda cihazınıza en uygun görüntüler indirilecektir. Kur'an sayfalarını indirirken wireless ile bağlanmanızı tavsiye ederiz.

*************************************
ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
SÜRÜM GÜNCELLEME YAPAN KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE

DAHA ÖNCE SATIN ALDIĞINIZ KİTAPLAR İÇİN YENİDEN SATIŞ YAPILMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. İSTESENİZ BİLE AYNI HESAPTAN İKİNCİ KEZ SATIN ALAMAZSINIZ. SATIN AL DÜĞMESİNE BASIP SATIN AL DİYE ONAY VERİRSENİZ, "BU PROGRAMI DAHA ÖNCE SATIN ALDINIZ, ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ" MEALİNDE BİR UYARI ÇIKACAKTIR.

YİNE DE SATIN ALMA DÜĞMESİNDEN ÇEKİNEN KULLANICILARIMIZ İÇİN UYGULAMA İLK ÇALIŞTIRILDIĞINDA ÇIKAN "HOŞGELDİNİZ" EKRANINDA MEVCUT YEŞİL DÜĞMEYE DOKUNARAK DAHA ÖNCE SATIN ALINANLARI AÇABİLİRSİNİZ.

HOŞGELDİNİZ EKRANINDAKİ DÜĞMEYE DAHA ÖNCE DOKUNMADIYSANIZ, UYGULAMAYI KALDIRIN, TEKRAR KURUN. EKRANI GÖRECEKSİNİZ.

SATIN ALMA EKRANLARINDA YER ALAN ALINAN ALINANLAR DÜĞMESİNE TIKLAYARAK DA AYNI İŞLEMİ YAPABİLİRSİNİZ.

*************************************


Rnk Neşriyat tarafından hazırlanan bu uygulamada Risale-i Nur Külliyatına ait eserleri okuyabilirsiniz.

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ UYGULAMADA PROGRAMIN ÖZELLİKLERİNİ VE KİTAPLARIN İLK OTUZ SAYFASINI İNCELEYEBİLİRSİNİZ. KİTAPLARIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN UYGULAMANIN İÇİNDEN ÖDEME YAPARAK KİTAP İÇERİKLERİNİ SATIN ALABİLİRSİNİZ.

* Kelime anlamları ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir, yakında çıkacak güncellemelerle bu özellikler aktif olacaktır.

* Tashih çalışmalarımız devam etmektedir, sık güncellemelerle yazım hataları kısa sürede düzeltilecektir.

* 14 eseri indirimli olarak 9.99 USD ödeyerek alabilirsiniz.

GERİ BİLDİRİM İÇİN: iosrnk@gmail.com

Requirements

Your mobile device must have at least 66.5 MB of space to download and install Rnk Risale app. Rnk Risale was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Rnk Neşriyat RNK NESRIYAT PAZARLAMA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI at http://www.rnk.com.tr.

Copyright © Rnk Neşriyat