Recyclemanager

  • Recyclemanager
  • Recyclemanager
  • Recyclemanager
  • Recyclemanager

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4.94 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
De helft van ons huishoudelijk afval leveren we gescheiden in, en wordt opnieuw gebruikt. Dat scheelt vervuiling, grondstoffen en energie. De andere helft van ons afval verdwijnt in de verbrandingsoven. Meer en beter afval scheiden is goed voor het milieu, en scheelt geld. Afval scheiden, we doen het samen!

De Recyclemanager helpt je op een makkelijke manier je afval te scheiden. Je hebt direct het antwoord bij de hand op de vragen in welke bak je afval hoort, wanneer jouw afval wordt opgehaald en waar de dichtstbijzijnde afvalbakken zijn. Download nu de gratis Recyclemanager en ervaar zelf het gemak.
Met de Recyclewijzer kun je op trefwoord zoeken naar producten waarover je twijfelt in welke bak je ze moet weggooien. Met ‘zoek een inleverpunt’ zie je direct de afvalbrengpunten bij jou in de buurt. Bij de afvalkalender zie je de eerst volgende ophaalmomenten bij jou in de straat. En kun je een herinnering instellen om het afval buiten te zetten. Binnenkort zal er ook achtergrond informatie over recycleprocessen en nieuws rondom afvalinzameling in jouw buurt te vinden zijn in de app.

In de app is de informatie samengebracht van verschillende organisaties die verantwoordelijk zijn voor de gescheiden inzameling en verwerking van allerlei soorten afval, en van gemeenten. Geen zoektocht meer bij verschillende instanties naar de gewenste informatie, maar één plek waar deze overzichtelijk bij elkaar komt.

Het kan zijn dat jouw gemeente nog niet deelneemt aan de recyclemanager. Je kan de Recyclemanager dan nog steeds gebruiken alleen zal de informatie voor glas, papier en kunststof inleverpunten dan niet in jouw buurt kunnen worden weergegeven. De afvalkalender is dan ook nog niet beschikbaar. Binnenkort kan je als alternatief daar wel zelf een kalender aanmaken. Help ons gemeente ervan te overtuigen data aan te leveren voor de app, door in de app te stemmen voor deelname van jouw gemeente.

Requirements

Your mobile device must have at least 4.94 MB of space to download and install Recyclemanager app. Recyclemanager is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Recyclemanager Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland at http://recyclemanager.nl.

Copyright © Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland