RAOUL

  • RAOUL
  • RAOUL
  • RAOUL
  • RAOUL

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.2.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Music
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 9.53 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Get the official App of RAOUL! Raoul - pe numele lui real, Rares Borlea, s-a nascut pe 5 ianuarie 1979, in Turda,un orasel din inima Transilvaniei. Talentul sau pentru scena s-a manifestat de la cea mai frageda varsta: micutul Rares era vedeta scolii unde a invatat. Adolescenta a adus cu sine succesul: la 16 ani, Raoul avea propria emisiune la postul local de televiviune. Au urmat colaborari cu alte posturi locale de televiziune la Alba Iulia sau Satu Mare, realizate in paralel cu studii de canto si actorie.

Adevaratul succes a venit in Capitala, unde Raoul a lansat, in anul 2004, albumul 'Da-mi mana ta'. Muzica si textele sunt compozitia lui in totalitate, reteta de succes pe care a pastrat-o si la realizarea albumului 'Langa inima ta', iesit pe piata in anul 2006. Neuitandu-si radacinile nicio clipa, Raoul a scos un album de colinde si cantece traditionale de Craciun numit 'Deschideti poarta Raiului', CD care a rasunat in casa multor romani in iarna 2004-2005,si de atunci pe mai departe.'Pot sa fac ce vreau, pentru ca vreau numai ce pot' Spun mereu asa, asta neinsemnand ca ma limitez sau ca imi pun singur bariere in a fi exact asa cum simt, cum imi doresc si cum stiu ca pot fi perceput de voi. Pe cerul meu, steaua norocului a rasarit si-I datorez sufletul si dragostea mea. Imi doresc sa ajung in sufletele voastre, sa ma pastrati ca pe acel ceva care va poate schimba tristetea in bucurie, lacrimile in zambete, cantand. Pentru fiecare vers al meu, pentru fiecare cantec am lasat cate o particica din sufletul meu. Vreau sa vi-l impart voua, si vreau sa-l primiti.

Nu vreau sa spun vorbe mari si nu vreau sa fiu altfel decat sunt. Ma arat voua. Asa cum ma vedeti, asa sunt. Si pentru ca ma pretuiesc, va pretuiesc la fel de mult si pe voi. Va multumesc ca va aflati pe acest site si ca in felul acesta ma veti cunoaste mai bine. Pe mine si muzica mea. Iubiti-va mult! E singurul lucru care nu vi-l poate lua nimeni. Niciodata. - Raoul.

Requirements

Your mobile device must have at least 9.53 MB of space to download and install RAOUL app. RAOUL was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of RARES BORLEA at http://www.reverbnation.com/756510.

Copyright © 2011 eMinor, Inc.