Radio Face

  • Radio Face
  • Radio Face

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Music
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.89 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
A Radio Face a 93.6 MHz-es frekvencián jelenleg Budapesten és 60 km-es körzetében hallható.
A Rádió a 15-30 éves korosztálynak szól, zenei arculata, élő klub-közvetítései alapján népszerű a 30-40 éves korosztályban is.

A Rádió minőségi elektronikus klub és-tánczenéje rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. Játszási listánkban a műfaj legfrissebb darabjai és legnépszerűbb klasszikusai egyaránt megtalálhatók. Napi Radio show-inkban, mixműsorainkban olyan világsztárok hallhatók, mint Carl Cox, Paul Oakenfold, Eddie Halliwell, Adam Beyer vagy John Digweed. Chicane, a Cosmic Gate és Emma Hewit pedig személyesen is járt már nálunk.

A Radio Face műsorpolitikája egy élhető, pozitív jövőképet kíván körvonalazni azzal, hogy megismerteti a fiatalokkal a hétköznapi élet alapterületeinek működését. Fiatal sportolók, zenészek, alkotóművészek és más területen dolgozó magyar tehetségek bemutatásával a műsorainkon keresztül a fiatalok olyan példákat ismerhetnek meg, melyek a szorgalmukat, céljaikat, életkedvüket pozitív irányba befolyásolhatják. Információkat nyújtunk a közélet, a társadalmi rendszer működéséről, a gazdaság, a pénzpiac működéséről, egyszerűen, érthetően megfogalmazva. Műsoraink lehetőséget kínálnak a korosztály aktuális napi problémáinak megbeszélésére, üzenetek közvetítésére.

A Radio Face tematikus műsorai segítenek eligazodni a világban, tiszta értékrendet közvetítenek, mindezt laza, a fiatalok számára is emészthető, szórakoztató keretben. A kapcsolattartásban és a vélemények, témák kommunikálásában kiemelt szerepet jut a legnagyobb internetes közösségi portálnak, a Facebook-nak. Itt közvetlen eléréssel, nagyon gyorsan tudunk információt eljuttatni, illetve reakciókat kapni. A Rádió nagyon fontosnak tartja a hallgatóival való személyes kapcsolattartást. Jelen vagyunk a nagy zenei fesztiválokon, közönségtalálkozókat szervezünk és heti rendszerességgel együtt sportolunk a hallgatóinkkal. A Face Family dinamikusan növekvő közössége a Rádióban partnerére talált a kulturált szórakozásban, az egészséges életmód kialakításában és a napi élethelyzetek aktív segítésében egyaránt.

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz:
http://www.facebook.com/radiofacefm881

Weboldalunk címe:
http://www.radioface.hu

Requirements

Your mobile device must have at least 1.89 MB of space to download and install Radio Face app. Radio Face was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Megoldas Plusz Kft. Megoldas Plusz Kereskedelmi Es Szolgaltato Kft at http://alkalmazasmobilra.hu.

Copyright © 2012 Megoldás Plusz Kft.