Psychoid - Katedra psychologie UPOL

  • Psychoid - Katedra psychologie UPOL

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.56 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Popis
Aplikace Psychoid je určena především studentům na Katedře psychologie Filosofické fakulty Univerzity Palackého. Umí zobrazovat aktuální oznámení pro studenty, rozvrh hodin a kalendář akcí. Obsahuje jednoduchý popis, jak se dostat do učeben katedry. Umožňuje rychle odeslat katedře svůj komentář, názor či návrh.
Jen tak pro zajímavost:
Jak vznikl název? Tu se sešly chytré hlavy a začal brainstorming. Nejlepším návrhem se zdál být Psychoman, který zněl docela dobře a zároveň vyjadřoval zkratku pro funkčnost aplikace – psychologický manažer. Ovšem co by to bylo za psychology, kdyby nepřišla otázka na genderovou korektnost. Psychowoman by byl vzhledem k počtu žen na katedře lepším názvem, ovšem problém to neřeší. A tak vznikl Psychoit (it = anglicky to). A protože to na papíře nevypadá dobře a obecnou psychologii jsme měli všichni, vzniklo finální Psychoid, které má smysl i zvuk, ale kdo jej nevymýšlel, tak jej nechápe, proto děkuji, pokud jste se dočetli až sem. :-)

Requirements

Your mobile device must have at least 2.56 MB of space to download and install Psychoid - Katedra psychologie UPOL app. Psychoid - Katedra psychologie UPOL is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of AiNeuron s.r.o. at http://www.psych.upol.cz.

Copyright © 2014 UPOL