Predeal Info

  • Predeal Info
  • Predeal Info
  • Predeal Info
  • Predeal Info

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 29.21 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Aplicația prezintă hoteluri, vile și pensiuni din Predeal - România, utilizatorii având posibilitatea de rezervare directă prin telefon sau prin intermediul site-ului booking.com. Sunt prezentate peste 100 de unități de cazare cu informații detaliate despre dotările acestora. Informațiile sunt disponibile și fără acces la internet însă pentru rezervările prin site-ul booking.com și vizualizare știri este necesară conexiunea la internet.

Informații despre utilizarea interfeței:

- În primul ecran al aplicației apare lista derulantă ce conține partea de informații generale despre turism precum și rezervările la diverse unități de cazare din Predeal. Odată cu derularea listei funcția de căutare este ascunsă temporar.
- Daca se atinge butonul Rezervări se merge direct la secțiunea care prezintă unități de cazare. Simpla apăsare a butonului Turism aduce lista derulantă la prima poziție și face vizibilă bara de Căutare.
- La accesarea fiecărei poziții din lista derulantă se va deschide un ecran secundar unde puteți afla informații utile (date de contact, telefoane utile) și puteți iniția Rezervarea fie prin apelare telefonică directă a numărului de contact, fie, pentru unitățile de cazare care au contract cu booking.com, prin apăsarea butonului Rezervări.
- Din acest al doilea ecran puteți utiliza butonul de Facebook Share și Like (notă: apăsarea butoanelor Share și Like vă invită să vă logați direct pe contul dvs. de Facebook).
- Folosiți butonul din bara de navigare pentru a vă întoarce la primul ecran din oricare secțiune a aplicației.
- Butonul numit Noutăți vă oferă posibilitatea de a citi știri sau actualizări legate de conținutul aplicației.
- Butonul numit Info vă prezintă informații despre utilizarea aplicației și dezvoltatorul ei.
- Accesarea zonei de publicitate va deschide diverse reclame (ex. site-ul www.e-glass.ro).

Concept grafic și programare: Ungureanu Ioan

Toate drepturile pentru aplicația “Predeal Info” aparțin firmei Optimbyte Software. Reproducerea parțială sau completă a textelor și ilustrațiilor din oricare pagină sau secțiune a aplicației “Predeal Info” este posibilă numai cu acordul scris din partea Optimbyte Software.
Notă: Toate textele și imaginile din aplicație legate de hoteluri, vile, pensiuni, cabane din Predeal care conțin legături către site-ul de rezervări booking.com precum și numere de telefon de contact și alte informații referitoare la Predeal conținute în aplicație sunt oferite explicit și exclusiv ca serviciu informativ general. Optimbyte Software nu își asumă nicio responsabilitate pentru oricare eroare sau omisiune in aceste materiale informative care au legătură cu site-ul booking.com sau referitoare la date de contact unități de cazare. Este posibil ca unele din unitățile de cazare prezentate să nu mai figureze la un moment dat pe site-ul booking.com. De asemenea vă recomandăm să accesați secțiunea de Noutăți pentru informații actualizate periodic.

Requirements

Your mobile device must have at least 29.21 MB of space to download and install Predeal Info app. Predeal Info is available on iTunes for $1.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Optimbyte Software OPTIMBYTE SOFTWARE S.R.L. at http://www.web-soft.ro.

Copyright © Optimbyte Software S.R.L.