PHOTOgraphia

  • PHOTOgraphia
  • PHOTOgraphia
  • PHOTOgraphia

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 5.71 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Prin spectaculoasa evolutie a mediului digital, fotografia a devenit, in doar cativa ani, cea mai accesibila modalitate de exprimare artistica. In prezent, poate mai mult ca niciodata, educatia vizuala si artistica a fotografului entuziast a devenit conditio sine qua non, iar lipsa acesteia nu aduce beneficii unui domeniu care inca isi mai cauta argumente in fata publicului avizat si care inca se lupta pentru a fi pozitionat intr- un loc onorabil in istoria artei.

Consideram ca a sosit momentul ca fotografia romaneasca sa inceteze sa mai faca compromisuri pentru a „capata” valoare. Suntem intr-un moment de cumpana; putem alege directia potrivita sau ne putem narui sub propria incapacitate de a ne ridica, sub propriul entuziasm nestrunit.

Revista Photographia este o publicatie care se doreste a fi un partener onest si de incredere pentru fotograful pasionat, in cautare de informatie si repere. Cititorii nostri vor avea la dispozitie un continut atractiv care sa intampine dorintele si nevoile lor, sa defineasca noi asteptari, sa contureze o etica si un comportament fotografic cu baze profunde, sa-i ajute sa discearna, sa fie informati, sa inteleaga ca in fata fotografiei nu au doar drepturi, ci si responsabilitati, si sa aduca lumina acolo unde sunt doar umbre conturate nesigur.

„Dorinta nu are istorie”, scria Susan Sontag in cartea sa „Despre fotografie”. Dorinta de a schimba ceva, dorinta de a aduce in prim-plan oamenii talentati din acest domeniu, dorinta de a scoate fotografia romaneasca din compromisuri si din granitele invizibile ale ignorantei – aceasta dorinta are istorie si mai ales viitor!

Echipa editoriala: Ionut Balan, Gabriel T. Balanescu, Octavian Balea, Voicu Bojan, Daniel Chindea, Cristina Costieanu, Vlad Eftenie, Ana Moiceanu, Mihai Moiceanu, Cristian Paraschiv, Catalin Savulescu

Plata pentru abonament va fi percepută din contul iTunes în urma confirmării de către dumneavoastră. Abonamentul se reînnoiește automat după ce expiră perioada de valabilitate. Întotdeauna veți putea anula reînnoirea abonamentului cu cel puțin 24 de ore înaintea expirării perioadei curente. Abonamentul pentru un an costă doar 19,99 EUR.

Pentru mai multe informații legate de termeni și condiții, vă rugăm să vizitați: http://www.photographia.ro/termeni-si-conditii/.

Requirements

Your mobile device must have at least 5.71 MB of space to download and install PHOTOgraphia app. PHOTOgraphia is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of epublio DIGITAL PUBLISHING DIGITAL PUBLISHING SRL epublio at http://www.photographia.ro.

Copyright © PHOTOgraphia | DIGITALMAG SRL