NRC Handelsblad digitale editie

  • NRC Handelsblad digitale editie
  • NRC Handelsblad digitale editie
  • NRC Handelsblad digitale editie
  • NRC Handelsblad digitale editie

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 4.5
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 9.55 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Deze gratis iPhone en iPad-app biedt u de digitale editie van NRC Handelsblad. Ervaar het digitaal lezen met een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren krant blijft. Zo heeft u de complete krant altijd bij de hand.

NRC Handelsblad verschijnt 6 keer per week en is te downloaden via de kiosk (newsstand) op het startscherm van uw iPhone of iPad.

Nieuwe gebruikers krijgen de eerste krant gratis. Als u al (digitaal) abonnee bent van NRC Handelsblad kunt u na inloggen direct gebruikmaken van de app.

Als niet-abonnee is het mogelijk om in de app losse nummers te kopen à €1,79. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app via iTunes een weekabonnement op NRC Handelsblad af te sluiten voor €5,99. Dit abonnement wordt beheerd en afgerekend via iTunes en automatisch verlengd tenzij het 24 uur voor het aflopen van de huidige periode wordt opgezegd. Nadat u een abonnement aangeschaft heeft kunt u het beheren en opzeggen in de Account Instellingen. In de app zijn deze te bereiken via de knop ‘Abonnement’, optie 'Abonnementsinstellingen...' Het opzeggen van het een lopend abonnement tijdens de abonnementsperiode is niet mogelijk. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, zal vervallen na het afsluiten van een abonnement.

Wanneer u in de app een bug tegenkomt of andere problemen ondervindt, kunt u contact opnemen via de Feedback-knop in de app of een e-mail sturen naar ios-bugs@nrc.nl.

De app biedt u de mogelijkheid om:
- de krant lezen als ware het papier,
- artikelen te lezen in knipsel- of tekstweergave,
- artikelen te bewaren om later te lezen,
- feedback te geven aan het ontwikkelteam,
- bij problemen contact te maken met de servicedesk.

De app is terug te vinden in de Kiosk (Newsstand), de app met de bruine 'boekenplanken 'op je beginscherm.

Om de app toch op het beginscherm van de iPad of iPhone te krijgen hebben we een snelkoppeling gemaakt die u kunt installeren door naar de volgende pagina te gaan en de instructies op te volgen:

http://www.nrc.nl/ios/nrchandelsblad/

Requirements

Your mobile device must have at least 9.55 MB of space to download and install NRC Handelsblad digitale editie app. NRC Handelsblad digitale editie was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of NRC Media at http://service.nrc.nl/.

Copyright © 2013, NRC Media