NIP Nederlands Instituut van Psychologen

  • NIP Nederlands Instituut van Psychologen
  • NIP Nederlands Instituut van Psychologen
  • NIP Nederlands Instituut van Psychologen
  • NIP Nederlands Instituut van Psychologen

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4.94 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
De app van het NIP houdt u op de hoogte van het belangrijkste nieuws en de achtergronden en ontwikkelingen uit het vakgebied van de Nederlandse Psycholoog. De NIP app biedt een volledig en actueel beeld van uw vakgebied op basis van wetenschap, beroepsuitoefening, nieuws, informatie en publicaties, promoties en congressen.

De NIP app biedt de volgende functies:
1. Nieuws
Het NIP houdt u op de hoogte van al het nieuws uit de sector.
2. Agenda
Overzicht van congressen, symposia, cursussen en andere events. U kunt filteren op locatie, u kunt zich direct aanmelden en u kunt het evenement direct doorplaatsen naar uw persoonlijke agenda. Bekijk de ligging van het event door het kaartje te openen.
3. De Psycholoog
Alle artikelen uit het tijdschrift de Psycholoog staan verzameld in een kennisbank in de app en zijn eenvoudig doorzoekbaar op trefwoord. Een waardevolle bron van kennis en informatie, als volgt gerubriceerd:
Wetenschap
Nieuws
Forum
Interview & Achtergrond
Essay
Boeken & Media
Tuchtrecht
Column
Bijeenkomst
Inspiratie
In spe
Ieder mens doet aan psychologie
4. Favorieten
Uw persoonlijke selectie van artikelen handig op één plek opslaan. Lees het artikel gemakkelijk terug, ook op momenten dat u geen internetverbinding heeft.
5. LinkedIn
Het sociale, zakelijke netwerk LinkedIn van het NIP is direct geïntegreerd in de app.
6. Vraag & Aanbod
Bent u op zoek naar de juiste professional die uw organisatie komt versterken? Is uw praktijk beschikbaar ter overname? Of wilt u een cursus in de markt zetten? De NIP app brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Requirements

Your mobile device must have at least 4.94 MB of space to download and install NIP Nederlands Instituut van Psychologen app. NIP Nederlands Instituut van Psychologen is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Performis BV at http://performis.nl/titel/de-psycholoog/.

Copyright © Application: Performis BV, Content: Nederlands Instituut van Psychologen