Mun Kino

  • Mun Kino
  • Mun Kino
  • Mun Kino
  • Mun Kino

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 23.38 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
LASTEN SUOSIKKIOHJELMAT - Sovelluksesta löytyy satoja 2–8-vuotiaille lapsille sopivia lastenohjelmia, kuten Pikku Prinsessa, Pikku kummitus, Lapanen, Manu ja Matti, Karhulan Nukkesairaala, Peppi, H.C. Andersenin Satuaarteet, Viidakkovekara Juuso, Kummajaiset, Timppa, Late Lammas, Mambo Virtanen, Peikkotarinoita, Pikku Traktori ja Bamse. Uutta sisältöä lisätään jatkuvasti!

TURVALLINEN LASTEN MAAILMA - Mun Kino tarjoaa perheen pienimmille turvallisen ja lapsiystävällisen katselukokemuksen. Lapset voivat etsiä ja katsella ohjelmia omatoimisesti tai yhdessä aikuisen kanssa kotona, reissussa, lomalla tai ylipäätään missä tahansa, mistä löytyy Internet-yhteys.

KOKEILE ILMAISEKSI - Voit ladata sovelluksen ja katsella joitakin ohjelmia ilmaiseksi ennen kuin teet tilauksen. Myös lapsesi voi kokeilla Mun Kinoa ennen kuin teette ostopäätöksen.
TUKI - Jos törmäät ongelmiin sovelluksen kanssa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa munkino@nordiskfilm.com niin ratkaisemme ongelmasi mahdollisimman pian. Vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta http://munkino.fi/help.html. Muista ladata sovelluksen uusin versio, sillä kehitämme sovellusta jatkuvasti tehdäksemme siitä toimivamman ja helppokäyttöisemmän. Huomaathan, että tekijänoikeissyistä palvelua voi käyttää vain Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
HINNAT JA YLEISET EHDOT - Kaikki klassikkolastenohjelmat kattava tilaus maksaa 4,49 €/kk. Summa veloitetaan iTunes-tilisi kautta. Tilauksen tehtyäsi voit aktivoida sen kaikissa laitteissasi; valitse ”lataa tilaus” sovelluksessa niin saat palvelun käyttöösi. Tilauksesi uusitaan automaattisesti, ellei automaattista uusintaa poisteta käytöstä vähintään 24 tuntia ennen sen hetkisen tilauskauden päättymistä.

Tervetuloa elokuviin!

Requirements

Your mobile device must have at least 23.38 MB of space to download and install Mun Kino app. Mun Kino is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Egmont Nordisk Film A/S at http://munkino.fi/#popupContentPageFAQ.

Copyright Copyright ©Nordisk Film AS