Mingleapp for #klimavalg13

  • Mingleapp for #klimavalg13
  • Mingleapp for #klimavalg13
  • Mingleapp for #klimavalg13
  • Mingleapp for #klimavalg13

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 0.7
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Utilities
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.16 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Før jeg forteller deg om mingleappen og mingledugnaden vil jeg si litt om klimavalg og ansvar.

#klimavalg13

Hva er dine klimavalg? Du velger å gjøre endringer i din hverdag som fører til at din familie eller bedrift skader klimaet mindre i 2013 enn i 2012. Disse valgene er dine #klimavalg13.

Eksempelets makt

Hvis du gjør klimavalg i din hverdag, kan du hjelpe folk du kjenner med å finne informasjon som fører til at de tar gode klimavalg. Det kan faktisk hende at du er DEN personen som er BEST egnet til å hjelpe dine venner med å ta gode klimavalg. Jeg har fire argumenter for at klimainformasjonen bør komme nettopp fra deg:

1. Du vet hvem som har tilstrekkelig selvdisiplin og motivasjon til å gjennomføre tøffe klimavalg. Ikke gi klimainformasjon til en som er umotivert.

2. La oss si at en ung kvinne du kjenner har tilstrekkelig selvdisiplin og motivasjon. Fordi du kjenner henne kan du gjette hva slags klimainformasjon hun vil ha mest nytte av å få tilsendt. Ikke send henne unyttig informasjon.

3. Hun vet at du bryr deg om at informasjonen du sender er nyttig for henne. Derfor vil hun lese klimainformasjonen hun får av deg med et åpent sinn.

4. Hun kjenner deg og vet at du har redusert dine egne klimautslipp. Derfor øker sannsynligheten for at hun selv bestemmer seg for å endre sine vaner. Det er lettere for henne å endre vanskelige klimavaner hvis hun har sett at du får det til.

Riktig klimainformasjon på riktig måte

Kan informasjon fra deg være avgjørende for at den unge kvinnen ender opp med å ta det viktige klimavalget? Riktig klimainformasjon på riktig måte i løpet av en lang nok periode kan være akkurat det en selvdisiplinert og motivert person trenger for å komme i gang med en ny og viktig klimavane. Denne informasjonen bør komme fra deg. Vi har laget mingleappen for å gjøre din informasjonsjobb lettere.

Hva er mingleappen?

Mingleapp for #klimavalg13 er et verktøy du bruker for å hjelpe folk å legge om sine klimavaner. Denne appen hjelper deg å mingle målrettet for klimahandling. Mingleapp er spesiallaget for deg som vil informere uten å være "pushy" eller påtrengende.

Hvordan bruker du mingleappen?

1. Du leser en kort beskrivelse av hvordan du skal tenke når du velger klimainformasjon og sender den til hver enkelt mottaker.

2. Du velger klimainformasjon som passer til en enkelt mottaker og legger en lenke til denne informasjonen inn i appen.

3. Du skriver inn e-postadressen til mottakeren. Du fikser litt på teksten i e-posten og trykker send.

E-posten blir sendt på samme måte som andre e-poster du sender og legger seg i "sendt"-mappen. Fortsett å sende klimainformasjon sjeldent nok til at det føles behagelig for mottakeren.

Klimadugnad

Klimadugnad går ut på at vi gjør klimatiltak i våre egne liv. Deretter deler vi klimainformasjon som er nyttig for folk vi kjenner.

Hverken du eller dine folk trenger å betale for mingleappen for å delta i klimadugnaden. Vis at du er en del av løsningen og ikke en del av klimaproblemet send en e-post med en lenke i dag.

Requirements

Your mobile device must have at least 2.16 MB of space to download and install Mingleapp for #klimavalg13 app. Mingleapp for #klimavalg13 was updated to a new version. Purchase this version for $6.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Ola Vea at http://mingleola.no.

Copyright © Ola Vea