Menzo

  • Menzo
  • Menzo
  • Menzo
  • Menzo

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.2
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 7.18 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Menzo is het perfecte lifestylemagazine voor de sportief ingestelde man of het perfecte sportmagazine voor de man met stijl? Menzo is het enige magazine in Vlaanderen dat lifestyle en sport in één verzorgde uitgave weet te combineren. Menzo brengt complete dossiers, met analyses en commentaren van de beste specialisten terzake, en diepgravende interviews met sterren met inhoud uit de sportwereld, entertainment, zakenwereld, mode etc. Daarnaast volgt de redactie alle trends op de voet inzake nieuwe producten, gadgets en lichaamsverzorging. Dat alles op minimaal 180 pagina's in een verzorgde lay-out met stijlvolle topfotografie. Kortom: Menzo is het magazine dat elke vrouw met plezier voor haar man van de krantenwinkel meebrengt.

De app die iedere man in zijn digitale kiosk zou moeten hebben staan!

U kan een los nummer kopen of zich abonneren op de digitale versie via de applicatie. U kan een abonnement van twaalf maanden nemen.

------------------------------

Tarieven
Voor een los nummer betaalt u € 5,49.
Voor een abonnement van 12 maanden (6 nummers) betaalt u € 31,99.

------------------------------

Uw aankoop wordt na bevestiging via uw iTunes Account verrekend en beheerd volgens de modaliteiten van iTunes.
De verlenging van het abonnement gebeurt automatisch, tenzij u de automatisch vernieuwing uitschakelt ten laatste 24u voor het aflopen van het abonnement.
De betaling voor de vernieuwing van het abonnement gebeurt via uw iTunes-account en vindt plaats 24u voor het aflopen van het abonnement. Een automatische vernieuwing behelst hetzelfde aantal maanden als het afgelopen abonnement.
U kan uw abonnement zelf beheren en de automatische verlenging uitzetten door na aankoop van het abonnement naar de gebruikersinstellingen van uw iTunes-account te gaan.
U kan een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd.
Bij het afsluiten van een abonnement vervallen de gratis nummers die u mogelijk nog tegoed hebt.

Requirements

Your mobile device must have at least 7.18 MB of space to download and install Menzo app. Menzo was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Think Media NV at http://www.menzo.be/ipad.

Copyright © Think Media