Marin Mobil

  • Marin Mobil
  • Marin Mobil
  • Marin Mobil
  • Marin Mobil

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.2
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Navigation
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.23 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Denizlerde seyredenler için hava durumu hayati önem taşır. Mesela, denizciler konaklayabilecekleri güvenli ve en yakın marinanın konumunu bilmek isterler. Gerektiğinde en yakın hastane, eczane, teknik servis ve bakım onarım merkezlerine tek tuşla ulaşmak isterler. Dostları ile güven içinde demirleyebilecekleri bakir koy ve iskeleler, elektrik ve su imkanları denizcilerin en doğal ihtiyaçlarıdır.

Marinalar: Türkiye’nin tüm marinalarının mevcut konumunuza olan uzaklığı; açık iletişim bilgileri; telsiz frekans ve çağrı kodları güvenle demir atmanız için burada.

Hava durumu; Marinalar ve bölge seçim detayında hava durumu; rüzgar yön ve hızı, önemli uyarılar güvenle seyretmeniz için burada. Ayrıca favoriniz olan marinalar ve bölge seçim imkanı ile hava durumu sayfanızı kişiselleştirme imkanı da bulunmaktadır.

Ay ve Güneş takvimi : Güneş ne zaman doğar, ne zaman batar? Romantik dolunay ayın hangi gecesinde küpeştenizi aydınlatır? Tüm bu bilgilere ulaşma imkanı da burada.

Bakım/Onarım: İhtiyaç olduğunda,Türkiye genelinde Yanmar, Volvo Penta, Scania ve Volkswagen markalarının teknik servis ve yedek parça tedariği iletişim bilgilerine hemen ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

Hastahene/Eczane : Mevcut konumunuza en yakın hastaneler ve eczanelerin açık iletişim bilgilerine ulaşma ve tek tuş ile arama kolaylığı cebinizde.

Yeme/İçme : Saklı Cennetler Atlası! Haritalarda bulamayacağınız, birçoğuna karadan ulaşım dahi olmayan restoranlar, yalın ve temiz konaklama imkanları, teknenizi güven içinde bağlayacağınız iskeleler; marina dışında elektrik ve su imkanlarıyla burada.

Acil durum: Acil durumlarda arayabileceğiniz tüm numaralar; sahil güvenlik ve liman başkanlıklarına tek tuşla ulaşma kolaylığı burada.
Pusula: Pusula cebinizde! Teknenizin pusulasına gitmenize gerek yok! Marine Mobil ile pusulanız zaten cep telefonunuzda.

Requirements

Your mobile device must have at least 1.23 MB of space to download and install Marin Mobil app. Marin Mobil was updated to a new version. Purchase this version for $29.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Fugo Fugo Information Technology and software, LLC at http://www.fugo.com.tr.

Copyright © Marin Mobil