LoL Akademi

  • LoL Akademi
  • LoL Akademi
  • LoL Akademi
  • LoL Akademi

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Reference
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 27.23 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
İlk ve tek Türkçe League of Legends uygulamasıyla LoL ile ilgili aradığınız herşeye tek bir uygulamayla artık ulaşabileceksiniz.

+Haftalık Ücretsizler
Güncel olarak haftanın ücretsiz şampiyonlarını görebilir ve o hafta hangi şampiyonları ücretsiz olarak oynayabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu menüde ücretsiz şampiyonların RP ve IP bilgilerine ve görsellerine ulaşabilirsiniz.

+İndirimler
İndirimdeki ve ileri tarihlerde indirime girecek şampiyonları ve kostümleri görerek bu şampiyonların ve kostümlerin normal ve indirimli RP değerlerine ulaşabilir, resimlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca sadece Türkiye sunucusuna özel şampiyon ve kostüm indirimlerinden de bu özellikle haberdar olabilirsiniz.

+Haberler
Yurt dışı haberlerine nadir yer verirken Türkiye LoL arenasında ne olup ne bitiyor, hangi takım kapandı, hangi oyuncu hangi takıma transfer oldu, turnuva şampiyonu kim oldu, LoL'e ne yenilikler geliyor gibi Türkiye sunucusuyla ilgili haberlere ulaşabileceksiniz.

+Turnuvalar
Yurt içindeki haftalık cafe turnuvaları, büyük sezon turnuvaları, ülke finalleri, online turnuvalar gibi birçok turnuvaya tek bir sayfadan ulaşarak istediğiniz zaman turnuvada yarışma keyfine erişebileceksiniz. Ayrıca turnuvayla ilgili bilgilere de yine uygulama üstünden ulaşıp doğrudan kayıt sayfasına gidebileceksiniz.

+Araçlar
Bu menüde oyun ve rakiplerinizle ilgili gerekli bilgilere kolayca ulaşabilmenizi sağlayacak ve oyun içerisinde size yardımcı olacak uygulamaları bulabilirsiniz.

-Taktikler
Henüz aktifleştirmediğimiz bu menü üstünde çalışmalarımız sürmektedir. Bu menüde hem sizler için özel olarak düzenlediğimiz LoL Akademi taktiklerinin yanında, Türkiye'deki profesyonel oyuncuların hazırladığı bazı taktik rehberlerine ulaşabileceksiniz. Hangi şampiyonu seçmeniz gerektiğini ve nasıl oynamanız gerektiğini öğrendiğinizde ise maç kazanmak ve lig atlamak hiç olmadığı kadar kolay olacak.

-Canlı Yayınlar
Yine henüz aktifleştirmediğimiz bu menüde global ünlü oyuncuların canlı yayınlarına ulaşabileceğiniz gibi Türkiye'deki profesyonel oyuncularında canlı yayınlarına da ulaşabileceksiniz. Bu sayede profesyonel oyuncuların nasıl oynadıklarını görüp kendi oyununuza adapte ederek oyunda kendinizi geliştirebileceksiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 27.23 MB of space to download and install LoL Akademi app. LoL Akademi is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Turushan Aktay at http://www.lolakademiapp.com/destek.html.

Copyright © 2013 Turushan Aktay