LabPremium

  • LabPremium
  • LabPremium

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Medical
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 97.7 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Lab Premium’ un amacı hizmet verdiği sektörde kalitenin yükseltilmesi, gıda ve su güvenliğinin sağlanmasına laboratuvar hizmetleri ile bilimsel destek vermektir. 07.01.2013 tarihinde önce kuruluş iznini, 15.03.2013 tarihinde de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ ndan çalışma iznini de alarak faaliyetlerine başlamıştır. Bu amaç doğrultusunda imkan ve kabiliyetlerini arttırmak için bilim ve teknolojiye sürekli yatırım yapan Lab Premium, tarafsızlık, dürüstlük, güvenilirlik ve saygınlık ilkelerinden ödün vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir.

İyi eğitimli ve tecrübeli personel, laboratuvarımızın temelini oluşturmaktadır. Kimya, biyoloji, gıda mühendisliği ve alanlarında lisans ya da y.lisans mezunu, tam donanımlı personel ile çalışmaktan gurur duymaktayız.

Lab Premium müşteri memnuniyetinin sağlanmasında hızlı, kesin ve doğru analiz ve test sonuçlarının öneminin bilincindedir. Bu nedenle analiz ve test hizmetlerinde uluslararası kabul görmüş metotlar ve teknolojik cihazlar kullanılır.

Lab Premium’ da ISO/IEC 17025 standardının gereksinimlerini karşılamak için kalite yönetim sisteminin etkinliği değerlendirilmekte ve etkinliğinin arttırılması için tüm iyileştirme olanakları kullanılmaktadır.

İnsan sağlığı ile doğrıdam ilişkili olan gıda ve su sektörüne hizmet veren firmamız, gün geçtikçe artan kalite, gıda ve su güvenliği standartları yönündeki çalışmalarınızda yanınızda yer almaktan gurur duymaktadır.

Requirements

Your mobile device must have at least 97.7 KB of space to download and install LabPremium app. LabPremium is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Ozkan DALGIC at http://www.labpremium.com.

Copyright © LabPremium