Laborom

  • Laborom
  • Laborom
  • Laborom
  • Laborom

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Medical
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 6.82 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Gyógyulj hatékonyabban! Csatlakozz a Laborom-hoz, rögzítsd és rendszerezd méréseid és gyógyszereid, bárhonnan, bármikor!
Töltsd le a Laborom alkalmazást, értékeld ki a méréseid és regisztrálj, hogy elmenthesd az eredményeket!

-Mérd rendszeresen a vérnyomásod, akkor is, ha nincs ismerten magas vérnyomásod! Nem véletlenül hívják a betegséget „néma gyilkos”-nak. Rögzítsd vérnyomásod egyszerűen a Laborom-ban, mely automatikusan kiértékeli az eredményed, majd mentsd el és tekintsd meg grafikonon vagy idővonal nézetben az eddig elmentett méréseid

-A cukorbetegek számára elengedhetetlenül fontos a rendszeres vércukormérés a cukorháztartás egyensúlya miatt. A cukorértékek kilengése és a tartósanmagas vércukorszint súlyos szövődményekkel járhat. Mérd és rögzítd rendszeresen méréseid az alkalmazásban. Amennyiben inzulint használsz, a program a grafikonon automatikusan ábrázolja a vércukorszinteket és az inzulinadagolást is. Oszd meg eredményeid a kezelőorvosoddal , aki így egy áttekinthető betegutat kap, megalapozottabb döntéseket hozhat és hatékonyabb lesz terápiád is.

-A túlsúly óriási probléma a fejlett világban, így hazánkban is. Magyarországon a felnőtt lakosság több, mint 50%-a túlsúlyos, amel y súlyos betegségterhet ró társadalmunkra. Az egyik legnagyobb rizikófaktora a szív-és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek az elhízottság és a mozgásszegény életmód! Mérd rendszeresen testsúlyod, tartsd magad a megfelelő BMI tartományban, mozogj rendszeresen! Súlyméréseidet egyszerűen rögzítheted és mentheted alkalmazásunkban, a BMI automatikusan kiszámításra kerül. Ábrázold grafikonon vagy idővonalon súlyod alakulását.

-A laborértékek értelmezése és időbeli alakulása nem mindig egyszerű, ugyanakkor életbevágóan fontos adat. A laborértékek széles skáláját rögzítheted a Laborom-ban, amely azonnal kiértékeli azt, a normál tartomány és az eltérés mértékének megjelölésével . A laborértékek időbeli eltérései szintén mind grafikonon, mind idővonalon ábrázolhatóak. Mind a beteg, mind a kezelőoirvos számára óriási seghítség egy egy fontos laborérték ilyen módon való rögzítése és megjelenítése.

-Rögzítsd gyógyszereid! Keresd ki a teljeskörű, minden Magyarországon támogatott gyógyszert felölelő adatbázisunkból az általad szedett gyógyszereket és mentsd el a listádba, hogy bármikor, bárhonnan elérd, vagy meg tudd osztani orvosaiddal. Az egyik legnagyobb probléma és veszteség mind a beteg, mind a társadalom számára ma hazánkban a nem megfelelő gyógyszerszedésből fakad. A gyógyszerekhez figyelmeztetőt állíthatsz be, hogy ne feledd el bevenni azokat.

Kérjük jelezz vissza Te is, írd meg véleményed itt az áruházban, vagy az info@laborom.hu email címen!

Requirements

Your mobile device must have at least 6.82 MB of space to download and install Laborom app. Laborom is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Balazs Gollner at http://laborom.hu.

Copyright © 2014 Botond Balint