KuponGezgini

  • KuponGezgini
  • KuponGezgini

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.74 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
KuponGezgini ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya şehir fırsatlarını yakala. Şehir ve kategori seç, fırsatları listele. KuponGezgini en çok aranan fırsat sitelerini sizin için biraraya getirir.


Çok kısa bir zaman önce Türkiye'de Fırsat Sektörü diye bir alan oluştu. Bugün baktığımızda ise her gün onlarca değişik site yüzlerce fırsat yayınlıyor. Biz fırsatları çok sevdik; Sabah erkenden bilgisayarı açıp hepsini tek tek incelemeyi, hoşumuza gidenleri arkadaşlarla birlikte satın alıp akşam güzel bir yerde akşam yemeği yiyebilmeyi sağladığı için bu sektördeki herkese teşekkür ederiz. Biz de bu sektöre birşeyler katabilir miyiz diye düşündük ve KuponGezgini'ni yarattık.

KuponGezgini size her gün fırsatlardan bir demet sunar ve bunun için e-posta kutunuzu doldurmaz. Biliyorsunuz her fırsat sitesi size günde minimum 1 e-mail atar, siz de fırsatları incelemek için mailleri tek tek açıp okumak zorunda kalırsınız, bir de onları silmekle uğraşırsınız. İşte biz sizi şu anda bu durumdan kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki açıklamaları okuyup her fırsat sitesinin e-mail listesinden çıkmak ve artık sadece KuponGezgini'ni takip etmek.

Herkese şimdiden keyifli fırsat deneyimleri diliyoruz

Bu uygulama AdresGezgini tarafından geliştirilmiştir.

Requirements

Your mobile device must have at least 1.74 MB of space to download and install KuponGezgini app. KuponGezgini was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of AdresGezgini Adresgezgini Yazilim, Tasarim, Bilisim, Iletisim ve Reklam Hizmetleri San ve Tic Ltd Sti at http://www.kupongezgini.com.

Copyright © 2012 AdresGezgini Ltd.Sti.