Kumandan

  • Kumandan

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Utilities
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 465.51 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
UYARI: Kumandan'ı kullanmak için Tivibu bilgisayarında mutlaka servis uygulamasını çalıştırmalısınız. Yardım: http://kumandan-iphone.blogspot.com/p/yardm.html. Uygulama adresi: http://dl.dropbox.com/u/2940537/KumandanServis.v1.1.zip

Bağlantı hatası alanlar, bilgisayardaki güvenlik duvarı ayarlarını kontrol etmeli ve 7891 port'unu açmalıdır.

--------------------------------------

Kumandan, ilk ve tek "Tivibu" kumandası. TTNET'in internet televizyonu "Tivibu"yu yerinizden kalkmadan, klavye / fare kullanmadan, kumanda edin.

Kumandan ile Tivibu'da neler yapabilirsiniz bir bakın:

* Ses azaltma / artırma
* Kanal ileri / geri
* Tam ekran
* Kanal listesinde dolaşma, kanal seçme (1.1 yeniliği)
* Sessize alma (1.1 yeniliği)

Kumandan'ı kullanabilmek için:
* Tivibu'nun çalıştığı Windows bilgisayara servis uygulamamız yüklenmeli
* iPhone'un bağlı olduğu ve Windows'un da dâhil olduğu ortak bir ağ olmalı

Kumandan'ı adım adım yardım alarak kurmak için bu açıklamanın altındaki "yardım" (support) bağlantısına tıklayınız.

Ufak hatırlatma:
Tivibu'nun en son versiyonundaki bir hatadan dolayı kanal listesi dolaşırken, ses seviyesi de değişiyor. Bu durum Kumandan ile ilgili değildir.

Yardım:

Adım Adım Kurulum

0 - Tivibu izlediğiniz bilgisayar ve iPhone aynı kablosuz ağa dahil olmalıdır. Yani her şeyden önce bir kablosuz ağa ihtiyacınız var!

1 - Tivibu uygulaması, Windows bilgisayarınıza yüklü bulunmalıdır. (Tivibu çalışabilmek için Windows XP/Vista/7 istemektedir. Ayrıca Silverlight 3+ kurulu olmalıdır.)

2 - Windows sisteminize, .NET Framework 3.5 kurulu olmalıdır. (Yükleme adresi: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=tr)

3 - Kumandan Servis uygulamasını indirip bilgisayarınızda açınız. Adres: KumandanAgent.zip (Paketin içerisinden bir program dosyası çıkacak. Bu programı mutlaka yönetici haklarıyla çalıştırınız.)

4 - Kumandan Servis uygulaması, sağ köşede saatin yanında beklemeye başlayacak. (Önemli: Servis uygulamasının işini yapabilmesi için Windows'un açık olan güvenlik duvarının ayarlanması gerekebilir. Eğer ayarlayabiliyorsanız, 7891 numaralı port'un Kumandan'a açık hâle getirilmesi; ayarlayamıyorsanız güvenlik duvarının kapatılması, servisin önünü açacaktır!)

5 - Tivibu'yu açıp hesap bilgilerinizi girip oturum açınız.

6 - Kumandan Servis uygulamasının aktif olduğu görülecektir. İkon üzerinde fare imleci ile bekleyip, bilgisayarın IP numarasını vermesi beklenmelidir.

7 - Son adım olarak, iPhone'unuza AppStore'dan satın alıp yüklediğiniz Kumandan'ı açınız ve "Tivibu Host" alanına bir önceki adımda not ettiğiniz IP'yi giriniz.

8 - Artık Tivibu'yu iPhone'unuzdan kumanda edebilirsiniz. Tebrikler.


Windows'a Yüklenen Kumandan Servis Uygulaması Hakkında

iPhone'a yüklü Kumandan'ın çalışabilmesi için Tivibu Player'in çalıştığı sistem üzerine özel servis uygulaması yüklenmelidir.

Özel servis uygulaması, belirgin bir ekran sunmamakta; sistem görev çubuğunda bekleyerek çalışmaktadır.

Tivibu aktif olduğunda, servis uygulaması da aktifleşecek ve bilgisayarın bulunduğu ağlar üzerinde 7891 port'undan hizmete başlayacaktır. (Bu port kullanımdaysa, servis uygulaması çalışamaz.)

TEKNİK YARDIM İÇİN E-MAIL ADRESİ: blog - at - iphoneperest.org

Requirements

Your mobile device must have at least 465.51 KB of space to download and install Kumandan app. Kumandan was updated to a new version. Purchase this version for $1.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Muhammed Tahiroglu at http://kumandan-iphone.blogspot.com/.

Copyright © 2010 Muhammed Tahiroglu