KNKV Korfbal

  • KNKV Korfbal
  • KNKV Korfbal

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.0.2
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Sports
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 5.54 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Nieuw in update 2.0 is de LIVE SCORE functionaliteit van de Wereldtickets Korfbal League wedstrijden en volledige integratie van statistische gegevens van de WKL-wedstrijden en spelers.

Waarom de KNKV APP gebruiken:

Ben jij een korfballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van topkorfbal, live gegevens, laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van je favoriete clubs en team(s)? Met behulp van deze officiële KNKV-app is dit nu allemaal mogelijk! Je kunt je eigen favoriete clubs en teams vastleggen en snel informatie raadplegen.

De basis functies:

- Centraal staan het programma, de standen en de uitslagen van de gehele korfbalcompetitie.
- Het laatste topkorfbalnieuws en ander belangrijk nieuws.
- Informatie over korfbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner, etc.).
- Volgen van je eigen team en club via “Mijn KNKV”
- Jouw persoonlijke profiel wordt bijgehouden in “Mijn KNKV” en is zowel gekoppeld aan de App als aan de website van het KNKV.
- Alle informatie is officieel en door het KNKV geleverd.

We horen graag van je! Heb je opmerkingen, vragen, of problemen, over de app, e-mail ons op knkv-app@knkv.nl

De Korfbal-applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Onsweb Internet Solutions. Onsweb ontwikkelt oplossingen voor (sport)bonden in Nederland. De applicatie heeft als doel om iedereen op de hoogte te houden van de korfbalcompetitie en andere actualiteiten op korfbalgebied.

Requirements

Your mobile device must have at least 5.54 MB of space to download and install KNKV Korfbal app. KNKV Korfbal was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Onsweb Onsweb B.V. at http://www.knkv.nl/app-uitleg/.

Copyright © 2012 KNKV