Kirk Hafta

  • Kirk Hafta

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Health & Fitness
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 930.2 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
(Dikkat!! Bu Beta Versiyonudur. Henüz çok kısıtlı ve eksik içerik yüklüdür. Tam Kapsamlı içeriğin Temmuz ayı içinde yayına girmesine kadar çok düşük kapasite ile kullanabilirsiniz. Şimdi satın alırsanız, tam kapsamlı yayına geçilidiğinde güncelleme ücretsiz olacaktır). Türkiye’nin ilk interaktif hamilelik rehberine hoşgeldiniz. Kırk Hafta, Türkiye'nin en kapsamlı doğuma hazırlık programıdır. Sizler için araştırıp, okuyup, sorup, karşılaştırıp, hatırlamak için hazırlık yapan, sürekli güncellenen bir uygulama. Alışverişten, sağlığa, iş yeri bildirimlerinden, indirimlere, ünlülerin hamilelik haberlerinden, bebek isim seçimine kadar konuları barındırır. Bütçe takip, tekme sayacı ve kilo takip gibi Türkiye’de ilk defa sunulan uygulamalara sahiptir.
Hamilelerin kendi aralarıda bilgi paylaşmasını sağlar. Ansiklopedi gibi değil, check-list şeklinde yönlendirici ve hatırlatıcı bir rehber. Anne adaylarının, hayatları boyunca sahip olacağı en değerli varlıkları olan bebekleri için en iyi hazırlık yapmasına yardımcı olacak bir uygulama. Hamilelerin sahip olacağı “En Değerli Rehber”.

Requirements

Your mobile device must have at least 930.2 KB of space to download and install Kirk Hafta app. Kirk Hafta is available on iTunes for $2.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Karina Teknoloji Hizmetleri A.Ş. KARINA TEKNOLOJI HIZMETLERI A.S. at http://www.kirkhafta.com.

Copyright © 2013 Karina Teknoloji Hizmetleri A.Ş.