Jyllands-Posten

  • Jyllands-Posten
  • Jyllands-Posten
  • Jyllands-Posten
  • Jyllands-Posten

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.84 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Med Jyllands-Postens E-avis app kan du læse din avis på iPad og iPhone.

Jyllands-Postens e-avis på iPad og iPhone er Jyllands-Posten, som du kender den – en 100% udgave af dagens avis og endda med flere fordele: Dagens udgave er tilgængelig allerede fra kl. 23.00 dansk tid aftenen før udgivelsesdato, uanset hvor i verden du er. Er du allerede abonnent på Jyllands-Posten (gælder dog ikke JP Basic-abonnenter), har du adgang til e-avisen på samme dage, som du normalt får avisen. Dagens e-avis koster 18 kr. og 249 kr. for adgang i 30 dage.

Hvorfor e-avisen?
Få adgang til avisen lige meget hvor du er i verden. Det tager kun et øjeblik at downloade dagens avis.

Før alle andre
E-avisen er det tidligste eksemplar af Jyllands-Posten, du kan få. Vi er klar med en ny udgave allerede kl. 23.00 aftenen før udgivelsesdato, og vi fortsætter med at opdatere e-avisen, lige indtil den sidste udgave har forladt redaktionen.

Søg i avisarkivet
Denne funktion giver dig mulighed for at søge efter artikler, skribenter, navne med videre publiceret i Morgenavisen Jyllands-Posten tilbage til 2003.

Spar tid
Du sparer tid ved at købe online. E-avisen er aldrig længere væk end din mobil eller tablet og er aldrig udsolgt.

Spar penge
Når du køber e-avisen i abonnement, koster avisen kun godt otte kroner om dagen!

Løssalg (download af én avis): DKK 18,00
Adgang i 30 dage: DKK 249,00

Når dine 30 dages adgang udløber, fornyes den automatisk. Du kan til enhver tid stoppe den automatiske fornyelse via indstillingerne på din iPhone eller iPad.

Er du JP-abonnent
Er du allerede abonnent på Jyllands-Posten (gælder dog ikke JP Basic-abonnenter), har du adgang til e-avisen på samme dage, som du normalt får avisen. Du skal bruge dit login fra mit.jp.dk. Har du ikke oprettet dig på mit.jp.dk, skal du oprette dig for at kunne bruge appen.

Hvad er forskellen på e-avisen, Jyllands-Posten på papir og jp.dk?
E-avisen er den elektroniske udgave af Jyllands-Posten, som du kender den. Det er altså præcis den samme avis som den trykte version. Eneste forskel er, at du læser den online på iPad og iPhone i stedet for papir.

Jp.dk har sin egen redaktion, som selv producerer og opdaterer nyheder døgnet rundt. Både net og papir oplyser om de vigtigste begivenheder, men på hver sin måde, og i modsætning til, hvad mange tror, er der stor forskel på netavisen og papiravisen. Kun en lille del af indholdet i papiravisen finder vej til jp.dk.

Requirements

Your mobile device must have at least 2.84 MB of space to download and install Jyllands-Posten app. Jyllands-Posten was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Jyllands-Posten Jyllands-Posten A/S at http://service.jp.dk/page1625.aspx.

Copyright © Jyllands-Posten, JP/Politikens Hus