Islam Net

  • Islam Net

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.42 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Islam Nets visjon er å oppklare misoppfatninger og gjøre informasjon om Islam tilgjengelig for ethvert hjem i Norge og samtidig øke kunnskap om Islam blant muslimer.

Islam Net ble grunnlagt 2. oktober 2008 og er en av landets største muslimske frivillige organisasjoner i Norge. Islam Net har mer enn 2000 medlemmer og flere tusen tilhengere på facebook. Organisasjonen har fire avdelinger, hvor hovedkontoret til Islam Net er i Akershus og lokallagene «Islam Net Student Oslo» på Høgskolen i Oslo, «Islam Net Student Tromsø» på Universitet i Tromsø og «Islam Net Bodø» i Bodø.

For at vi alle skal kunne leve i et mangfoldig felleskap basert på respekt, toleranse og forståelse er det viktig å ha tillitt til hverandre. Dette kan vi mye lettere oppnå om vi forstår hverandres synspunkter og meninger.

Islam er verdens mest misoppfattede religion. På grunn av enkeltpersoners handlinger er verden under inntrykket av at Islam fremmer terrorisme. Mangel på kunnskap og dialog er årsaken til at mange fortsatt tror at Islam er en kvinneundertrykkende religion.

Ved å oppklare disse og alle andre misoppfatninger om Islam kan det lettere bygges broer mellom muslimer og alle andre samfunn, og det er målet med denne nettsiden.

Vi har spesialisert oss på misoppfatninger om Islam hvor vi forklarer de vanligste misoppfatninger blant muslimer og ikke-muslimer. Artiklene er meget detaljerte og forklarer flere synspunkter per sak, og vi oppfordrer alle til å lese dem.

Koranversene som er brukt i våre artikler er oversatt av Islam Net. De er sammenlignet med flere engelske oversettelser bl.a. Yusuf Ali og Pickthall, og i tillegg de to norske som er tilgjengelig per dags dato. Koranversene er korrekturlest og godkjent av arabisktalende kyndige personer.

Våre artikler er basert på Koranen og Hadith. I hovedsak er artiklene skrevet på engelsk av folk med høy autoritet, bl.a. Dr. Zakir Naik. Oversettingen er gjort av oss i Islam Net. Hvis det som er skrevet og oversatt er korrekt er det på grunn av Allahs veiledning, og hvis det er noen feil er det vi som har gjort disse feilene. Hvis du mener våre artikler inneholder feil informasjon er vi åpen for rettelse, så lenge du kan bevise din påstand med autentiske kilder. Det vi anser som autentiske kilder er Den Hellige Koranen, Sahih Hadith, vitenskapelig fakta eller rasjonell logikk.

Og Allah vet best.
---------------------------------------

Utviklet av AppTek.no

Requirements

Your mobile device must have at least 1.42 MB of space to download and install Islam Net app. Islam Net is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Danial Siddiq Sheikh at http://www.IslamNet.no.

Copyright © AppTek.no