iBumbum

  • iBumbum
  • iBumbum
  • iBumbum
  • iBumbum

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.5.7.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Music
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 10.06 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Get the official App of Onor Bumbum!
Modern zaman aşk hikayelerini Onor Bumbum’dan dinleyin...
Iphone uygulaması ile Onor Bumbum albümünü bedavaya dinleyebilir ve gelişmeleri kolayca takip edebilirsiniz!

“Diyorum ki” ismiyle piyasaya çıkan Onor Bumbum albümü, modern zaman aşk hikayelerini anlatan downtempo şarkılardan oluşuyor. Albüm ismi “Diyorum ki” çünkü Onur, şarkılarının tümünü ikinci tekil şahıslara, yani doğrudan dinleyenin kulağına söylüyor...
Sanatçının 7 yıldır biriktirdiği şarkılarını bir araya getirdiği albümünde, bütün söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkı yer alıyor.
Genç neslin elektronik müzik cambazları arasında gösterilen Onur, albümünde kendi icadı olan yazılım ve enstrümanları da kullanarak yaptığı işi kendi adına paha biçilemez bir hale getirdiğini dile getiriyor.
2005 yılında Nokia Süper Sound yarışmasında finale kalan, 2006 yılında bir çok ünlü müzisyenin kariyerlerinin başlangıç noktası olarak gördüğü Tuborg Roxy Müzik yarışmasında ‘Jüri Özel Ödülü’ alan Onor Bumbum, 2010 yılında ise Red Bull Müzik Akademisi’nde ülkemizi o yıl temsil eden tek Türk olarak Londra’ya gitti. 2010 yazında da dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olarak görülen Barcelona Sonar Müzik Festivali’nde ülkemizi temsil etti.
‘Mastering’i Babajim Stüdyolarında yapılan albümün canlı kayıtlarında, müzisyen arkadaşlarından Duygu Demir çello, Fehmi Alatan trompet ve Murat Kirkit de gitar çalarak ustalıklarını sergilediler.
Albümün ilk video klibi, yönetmen Begüm Koçum tarafından “Dokun” isimli parçaya çekildi. Klipte şarkıcıya bugüne kadar bir çok klipte rol almış olan oyuncu Yeşim Tunç eşlik etti.
Red Bull’un desteğiyle 15 Aralık çarşamba günü The Hall’da gerçekleşen albüm tanıtım konseri dinleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve basında yer aldı.

Requirements

Your mobile device must have at least 10.06 MB of space to download and install iBumbum app. iBumbum was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Onur Uzunismail at http://rvrb.fm/k1Y1md.

Copyright © 2013 eMinor, Inc.