IATI Agent

  • IATI Agent
  • IATI Agent
  • IATI Agent
  • IATI Agent

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 6.53 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
IATI Agent tablet uygulaması, tedarikçiler ve acentalar arasında güvenilir bir satış platformu oluşturan kullanımı kolay ve hızlı mobil gezi/seyahat uygulamasıdır.

IATI Agent ürünleri, uçak biletleri, oteller, toplu transfer ve araç kiralama gibi tüm seyahat ürünlerini kapsar.

Tüm IATI Agent ürünleri tablet uygulaması üzerinden kolayca ve hızlı bir şekilde satın alınabilir ve böylelikle tedarikçi ve acentalar arasında hatasız ve hızlı bir iletişim sağlanmış olur.

IATI Agent uygulaması acenta ve tedarikçilerine , hızlı ve etkili sistem çözümleriyle sürekli büyüyen uçak bileti satış pazarında koşullar ile rekabet edebilecekleri tam bir çözüm sunar. IATI uygulaması bir acentanın ihtiyaç duyabileceği tüm sistem modüllerini kapsar:

Satış
Satış Sonrası İşlemler
Destek
Raporlama
İdari Yönetim
Finansal Yönetim
Müşteri İlişkileri Yönetimi

IATI Agent içinde reklam ve görüntü kirliliği içermeyen ücretsiz bir uygulamadır.

IATI Agent bildirim servisleriyle son indirimlerden ve haberlerden anında haberdar olmanız mümkün.

Uçak biletlerinizi kredi kartıyla veya cari hesabınızdan alma opsiyonunuz bulunmaktadır.

IATI Agent şuanda İngilizce, Türkçe,Almanca Rusça ve Ukraynaca dillerinde kullanılabilir.

Çeşitli parabirimleri desteği sayesinde dilediğiniz para birimini kullanarak uçuş fiyatlarını karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz.

IATI Agent uçak biletinizi satın aldığınızda bilet bilgileriniz size SMS ve E-posta yoluyla (isteğe bağlı olarak) gönderilir. Böylelikle satın alma işleminizin gerçekleştiğini kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Biletinizi almadan önce ya da aldıktan sonra tüm sorularınız için IATI Call Center destek hattını 444 42 84 (444 IATI) arayabilir, kolayca bilet iptal ve değişiklik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 6.53 MB of space to download and install IATI Agent app. IATI Agent is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of IATI IATI Bilisim Cozumleri Turizm Tic. Ltd. Sti. at http://www.iati.com.tr.

Copyright © IATI