Heterdaad

  • Heterdaad

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.1 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
HIGH IMPACT CRIMES
De Heterdaad App is een initiatief in het kader van preventie en vergroten van de pakkans bij Overvallen (High Impact Crimes). Momenteel draait er een pilot voor winkeliers in Rotterdam in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, Politie Rotterdam en alarmnummer 112.

ALARM ONTVANGEN
Na installatie zult u per email een activatiecode ontvangen. Na invoeren van deze code is uw app gereed en zult u via de app alarm ontvangen als er door een ander alarm is geslagen. Uw app zal een alarmsignaal laten luiden en u zult in uw app kunnen zien door wie en waar er alarm geslagen is. Van u wordt op dat moment oplettendheid gevraagd en eventueel foto's en video's te maken van verdachte omstandigheden en personen in uw omgeving (ogen en oren). Het door u doorgestuurde beeldmateriaal wordt meteen verspreid waardoor de kans tot aanhouding tijdens of kort na het incident enorm stijgt. Voor het gebruik van de app voor het ontvangen van alarmen zijn geen kosten aan verbonden.

ALARM SLAAN
Indien u met de app alarm slaat zullen anderen in uw omgeving meteen op de hoogte worden gebracht zodat u er niet alleen voor staat en kunnen daders op foto en video worden vastgelegd. Ook wordt uw alarm ontvangen door de meldkamer en kunt u direct rekenen op professionele hulp. Daarnaast wordt u in verbinding gesteld met alarmcentrale 112. Voor het kunnen slaan van een alarm dient u een abonnement aan te schaffen. Kosten voor dit abonnement bedragen Euro 14,95 per maand. Dit abonnement kunt u na installatie van de app via Google Play aanschaffen. Plaats uw Heterdaad App icoon bij voorkeur op de homepage van uw telefoon dan kunt u er in geval van een overval snel bij!

GEBRUIK
Wij willen benadrukken de Heterdaad App alleen in geval van een overval te gebruiken! U kunt een beknopte instructiekaart hier downloaden: http://www.heterdaadalarm.nl/instructiekaart.pdf
Een uitgebreidere gebruiksaanwijzing kunt u via de volgende link downloaden: http://www.heterdaadalarm.nl/gebruiksaanwijzing.pdf
U zult via uw opgegeven emailadres uw activatiecode toegestuurd krijgen en verder op de hoogte worden gehouden van eventuele nieuwe ontwikkelingen of andere mededelingen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over de Heterdaad App is te vinden op www.heterdaadalarm.nl.

Requirements

Your mobile device must have at least 1.1 MB of space to download and install Heterdaad app. Heterdaad is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Gregory Haime at http://heterdaad-app.nl/.

Copyright Copyright © 2013 EForms Ltd.