HealthyApp

  • HealthyApp
  • HealthyApp

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Health & Fitness
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 10.15 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
HealthyApp is de eerste alles omvattende gratis health app die in Nederland verkrijgbaar is op het gebied van sport, mind en voeding. Samen met een aantal vooraanstaande personal trainers, diëtisten, health bedrijven, psychologen, fysiotherapeuten en bloggers krijgt de gebruiker toegang tot talloze exclusieve healthy oefeningen (work-outs), mind tips, recepten en voedingsadviezen.

Gesorteerd per categorie wordt meteen duidelijk hoe jij met één druk op de knop toegang krijgt tot het brede scala aan work-outs, tips, adviezen, recepten en blogs.
Doordat HealthyApp content krijgt aangeleverd van speciaal geselecteerde bedrijven die actief zijn op health gebied, (o.a. Santé, Xco, Hello Fresh, Therapieland, Naturecrops, Fysio24) zorgen we voor een divers aanbod en weet je zeker dat je met HealthyApp altijd up-to-date geïnformeerd blijft op het gebied van gezondheid. Zie voor de lijst van deelnemers www.healthyapp.nl, maar natuurlijk kunnen de deelnemende partijen ook terug worden gevonden in de app zelf.

In de sportschool, op de bank of in de supermarkt, met HealthyApp heb je altijd een gezonde levensstijl binnen handbereik. Het kan dienen als tool om informatie in te winnen, actief aan je lichaam te werken of om interactie te zoeken met mede- HealthyApp gebruikers door middel van het insturen van zelf gemaakte recepten.

Requirements

Your mobile device must have at least 10.15 MB of space to download and install HealthyApp app. HealthyApp is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Rick Merkelbach at http://www.healthyapp.nl.

Copyright © 2014 The House of Pixels