HAIDY Home

  • HAIDY Home
  • HAIDY Home

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 995.53 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
HAIDY Home

Aplikace je určená pro ovládání chytrého domu HAIDY Home, umožňuje komplexní a intuitivní ovládání všech prvků a zařízení připojených k systému HAIDY Home (vytápění, zabezpečení, osvětlení, stínění, větrání s rekuperací a správa energií).

Pro přihlášení k demu použijte následující údaje - uživatelské jméno: demo heslo: demo

Řešení HAIDY Home nabízí úsporné řízení vytápění pro systémy s jakýmkoliv ovladatelným zdrojem tepla (tepelné čerpadlo, plynový kotel, všechny elektrické topné systémy), komfortní ovládání osvětlení včetně stmívání, elektronické zabezpečovací zařízení s požární signalizací, bezpečné ovládání zásuvek a spotřebičů, centrální ovládání rolet a žaluzií nebo inteligentní řízení větrání a rekuperace. Funkce mohou být vzájemně provázány a zajistit tak maximální využití všech použitých prvků. Díky možnosti bezdrátového připojení lze řešení HAIDY Home využít jak pro novostavby a rekonstrukce, tak i pro hotové domy a byty.

Ovládání HAIDY Home je tak jednoduché a intuitivní, že jej zvládne každý, kdo dokáže ovládat mobilní telefon. Celý systém lze ovládat jak manuálně, tak i automaticky. Manuální ovládání lze provádět buď pomocí nástěnných vypínačů, nebo prostřednictvím počítače, tabletu a mobilního telefonu, kde lze nastavovat i parametry automatického ovládání. Automatické ovládání je pak řízeno buď časovými programy, nebo na základě vstupů ze senzorových prvků jako jsou snímače teploty, osvětlení, vlhkosti nebo obsahu CO2 ve vzduchu.

Requirements

Your mobile device must have at least 995.53 KB of space to download and install HAIDY Home app. HAIDY Home is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of HAIDY Positro a.s. at http://www.haidyhome.cz.

Copyright © Haidy a.s.