Haarlems Dagblad HD

  • Haarlems Dagblad HD
  • Haarlems Dagblad HD
  • Haarlems Dagblad HD

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.84 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Haarlems Dagblad iPad-editie

Ontdek het Haarlems Dagblad zoals hij van de drukpers rolt nu ook op uw iPad.
Als u deze GRATIS APP nu downloadt, kunt u de krant op uw iPad de eerste 30 dagen GRATIS proberen.

Daarna blijft de krant ook offline beschikbaar en kunt u uw regionale dagblad lezen waar en wanneer u maar wilt!

Het nieuws uit uw woonomgeving dat u direct raakt
-zes dagen per week de complete krant met al het regionale nieuws
-uitgebreide verslaggeving van nationale en internationale gebeurtenissen
-volop aandacht voor (regionale) sport, media en cultuur
-u leest hem waar en wanneer u maar wilt

Wat kunt u met deze app?
Met de iPad versie van het Haarlems Dagblad kunt u de krant op uw iPad lezen, waarbij u het artikel dat u wilt lezen gewoon aanwijst. U kunt de tekst en foto’s vergroten en vliegensvlug door het nieuws navigeren met behulp van de knoppen Overzicht en Artikelen.

Na het downloaden van de gratis iPad app Haarlems Dagblad kunt u in de kiosk van de app kiezen welke editie u wilt lezen.

De eerste dertig dagen kunt u de krant gratis lezen op uw iPad. Na deze proefperiode kunt u de krant (alle edities) per dag los aanschaffen (€0,89 per stuk voor de krant van maandag tot en met vrijdag of €1,79 voor de zaterdag krant).
U kunt ook een maandabonnement afsluiten via de Appstore, voor €19,99 ontvangt u een maand lang het Haarlems Dagblad op uw iPad. Het abonnement gaat in op het tijdstip van aankoop in de Appstore en loopt één maand later op hetzelfde tijdstip af. Het wordt iedere maand automatisch 24 uur voor het verstrijken van de maand met een maand verlengd. Het stopzetten van de automatische verlenging regelt u vanuit uw iTunes account, meer informatie hierover vindt u hier: http://support.apple.com/kb/HT4098?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL. Een al lopend abonnement kunt u niet halverwege beëindigen, abonnementen worden uitgediend voor de aangekochte periode.
De betaling van de dagkrant en het iPad maandabonnement verloopt via uw iTunes account.

Bent u abonnee van de papieren versie van de krant?
Indien u al een abonnement op de papieren versie van het Haarlems Dagblad heeft, download dan de iPad app en koppel de krant op de iPad in een paar stappen aan uw abonnement.

Heeft u vragen over abonnementen? Bel 088-824 11 11 (op werkdagen tussen 08:00-16:00 uur) of stuur een email naar lezersservice@hdcmedia.nl

Heeft u problemen met inloggen of het koppelen van uw abonnement, mail ons dan via appfeedback@hdcmedia.nl. Ook voor tips, opmerkingen of suggesties voor de volgende versie van deze app, kunt u ons mailen via appfeedback@hdcmedia.nl. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Let op: het downloaden van de krant via een 3G netwerk kan, zeker in het buitenland, kostbaar zijn. Raadpleeg uw provider voor meer informatie.

Requirements

Your mobile device must have at least 2.84 MB of space to download and install Haarlems Dagblad HD app. Haarlems Dagblad HD was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of HDC Media HDC Media BV at http://www.haarlemsdagblad.nl/ipad.

Copyright © HDC Media BV