Ghici

  • Ghici
  • Ghici
  • Ghici
  • Ghici

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 9.77 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
*** Ni s-a semnalat ca utilizatorii de iPad 1 au intampinat dificultati in folosirea aplicatiei. Ne cerem scuze si va asiguram ca incercam sa remediem cat mai repede problema. Utilizatorii de iPad 1 care au cumparat aplicatia si nu au putut sa o foloseasca vor primi inapoi contravaloarea achizitiei daca ne trimit un email la adresa contact@clm.com.ro ***

Descoperă o colecție de poezii care te învață să desenezi și pune în practică imediat ceea ce ai învățat!

Această aplicație cuprinde 12 exerciții de desen însoțite de câte o poezie, care îți descrie vers cu vers, în pași simpli și ușor de reprodus, cum să desenezi un personaj simpatic din lumea animalelor.

Noi am conceput “Ghici” pentru pentru a-i deprinde pe copii cu primele noţiuni de scriere prin intermediul desenului și al poeziei, dar tot mai mulți părinți ne mărturisesc că o cumpără ca să învețe ei înșiși să deseneze.

Bazată pe best-seller-ul “Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici?” de Lucia Muntean și acompaniată de lectura autoarei, “Ghici” le oferă părinților și copiilor ocazia de a se amuza și de a învăța să deseneze împreună!

Puteți folosi această aplicație în trei feluri:

1. “Vezi cum se desenează” – autoarea le citește poeziile copiilor și, la fiecare vers, aplicația le arată acestora pe tabla de desen simbolul grafic care trebuie desenat în pasul respectiv.

2. “Învață să desenezi” - autoarea le citește copiilor primul vers și așteaptă ca aceștia să exerseze pe tabla de desen pasul respectiv, după care trece la versul următor.

3. “Desenează singur” – după ce au văzut cum se desenează și au exersat pas cu pas toate elementele care compun un desen, copiii încearcă acum să realizeze desenul singuri, pe tabla de desen, urmărind modelul oferit de aplicație.

Distracția nu se termină aici! Fiecare desen realizat de micii desenatori poate fi postat direct din aplicație pe pagina voastră de Facebook, unde vă puteți organiza mica expoziție personală.

Vârstă recomandată: 3-7 ani


Cititorii, despre cartea “Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici?”:

“Foarte utilă (și extrem de bine gândită!) atât pentru părinți cât și pentru copii…” - Camelia Tartacran

“Fiul nostru de 2 ani și 7 luni este foarte încântat de ”Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici?” și desenăm împreună foarte des și frumos…exact ca în carte.” - Mihaela Tatu

”Cărticica de jocuri 'Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici?' mi-a transformat momentele de joaca cu copiii in adevarate clipe de bucurie și voioșie. Să desenezi copiilor animăluțe dragi (broscuțe, arici, șoricei) despre care le tot povestim și să poți să le spui în versuri cum reușești, asta e extraordinar! ” - Adina Mărgineanu

Requirements

Your mobile device must have at least 9.77 MB of space to download and install Ghici app. Ghici is available on iTunes for $1.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of 24 Creative Avenue Andrei Andreescu at http://clm.com.ro/ghici.

Copyright © 2012 24 Creative Avenue